0
0,00 kr
Små flickor i bröllopsklänningar med en blombukett i handen

Kundtjänst

Hitta ditt svar här

Vanliga frågor och svar

Små Pirater garanterar total säkerhet för dina uppgifter genom att kryptera hela webbplatsen. Din personliga information förblir konfidentiell och oåtkomlig för någon annan. För betalningar använder vi oss av de pålitliga och etablerade transaktionsaktörerna Stripe och PayPal.

Våra servrar finns i Paris, Frankrike.

Så snart vi har mottagit din beställning börjar vi behandla den inom en arbetsdag. Beroende på produktens tillgänglighet strävar vi efter att ha den klar för leverans inom tre arbetsdagar. Observera att vår standardleveranstid är åtta arbetsdagar, men kan ta upp till 15 arbetsdagar under sällsynta omständigheter.

När din beställning har skickats kommer ett e-postmeddelande att skickas till dig med en spårningslänk. Denna länk gör det enkelt för dig att följa din beställning.

Du kan avbryta din beställning inom en timme efter köpet.

Kontakta oss via kontakt@sma-pirater.se, så hjälper vi dig gärna genom returprocessen. Observera att fraktkostnaderna helt och hållet är kundens ansvar.

Vårt mål är att se till att du är helt nöjd med den produkt du får.

Vid beställningar från Europeiska unionen kan du begära återbetalning inom en månad efter mottagandet av din returnerade vara, förutsatt att den returneras till oss inom 14 dagar efter mottagandet av varan.

Behöver du mer hjälp ?

Kontakta oss

10% rabatt på hela butiken !

Gå med i vår lista över VIP-kunder och dra nytta av våra exklusiva erbjudanden, privatförsäljning och hämta din välkomstgåva.