Visar alla 15 resultat

Visar alla 15 resultat

Snödrottningens klocka: en pedagogisk och elegant accessoar

Punktlighet är en egenskap som efterfrågas alltmer i arbetslivet. För att odla denna dygd bör man börja lära sig redan i tidig ålder. Det betyder att om du vill att ditt barn ska få den här egenskapen måste du ingjuta den i dem genom att få dem att respektera vissa vanor.

Det bästa sättet att lära ditt barn punktlighet är att köpa en klocka. En klocka är ett viktigt verktyg för att vara punktlig på möten eller jobbet, och den är också en modeaccessoar. Om du vill att din lilla flicka ska använda den under lång tid måste du göra ett klokt val och ta hänsyn till den bärbara klockans design och kvalitet. Little Pirates webbplats är den perfekta destinationen om du vill köpa din lilla prinsessa en vacker Frozen-klocka.

Varför ska jag köpa en klocka till min dotter?

Vill du lära ditt barn om punktlighet på ett enklare och roligare sätt? Att köpa en barnklocka är det säkraste alternativet för att uppnå detta. Med en klocka på handleden kommer din dotter inte längre att ha några problem med att komma i tid till skolan. Efter skolan får hon den goda vanan att komma i tid till skolan, universitetet och sin professionella arbetsplats.

På så sätt har du lärt henne punktlighet utan att använda tvång eller drastiska metoder. En klocka är också ett perfekt verktyg för att ta tid på uppgifter. Om du vill lära din dotter att hantera sin tid är den perfekta lösningen att köpa en barnklocka till henne. Om hon vänjer sig vid att göra sina läxor på betydligt kortare tid kommer det också att hjälpa henne att utmärka sig i sina studier, eftersom hon vet hur man hanterar sin tid under ett prov.

En barnklocka är också en modeaccessoar. När den läggs till en look förstärker den ett plagg, en stil och barnets outfit som helhet. Genom att köpa en klocka till din dotter kan du lära henne några grundläggande modekunskaper.

Det säger sig självt att om du vill att klockan du köper till henne ska vara ett riktigt blickfång, måste du göra ett estetiskt val av hög kvalitet. För att göra detta hittar du en mängd olika klockor för tjejer på Små Pirater. Du kan enkelt välja den stil, form, färg eller storlek du vill ha.

Vilken klocka ska du välja till din dotter?

Kvalitet, tålighet och estetik är de viktigaste kriterierna att ta hänsyn till när du väljer en klocka till din dotter.

En kvalitetsklocka för lång livslängd

När du ska välja klocka till din dotter måste du kontrollera om klockans urverk kan fungera under lång tid.

Om du vill lära din dotter att läsa av en analog urtavla redan från tidig ålder är det bäst att köpa en klocka med denna mekanism. Men för hennes unga ålder skulle det vara bättre att ge henne en klocka med digital display för att undvika problem.

Resistans, ett kriterium för att säkerställa klockans hållbarhet

Under barndomen är barn mycket aktiva. Den omedelbara konsekvensen är att de flesta av de föremål de använder försämras eller blir smutsiga mycket snabbt. Det är därför nödvändigt att ge dem föremål som är tillverkade av material som är stöttåliga och lätta att rengöra. För en flicka är den perfekta presenten en klocka tillverkad av plast.

Klockans mekanism bör vara täckt av plast för att skydda den även om den tappas. När det gäller armbandet är det viktigt att det är tillverkat av ett elastiskt material. Om möjligt bör du välja klockor med plastspänne. Tanken är att bevara din prinsessas fina hud samtidigt som du lär henne punktlighet.

En design som återför din dotter till sin barndom

För ett barn är estetiken i en gåva mycket viktig. Utseendet på din klocka kommer att avgöra deras beslut att behålla den eller inte, att använda den eller inte och särskilt för flickor.

När du väljer en klocka till din dotter bör du leta efter en design som påminner henne om hennes tecknade favorithjältar. En Frozen-klocka är ett bra val. Andra funktioner som självlysande på natten eller skuggprojektion kommer säkert att glädja din dotter.

Vad erbjuder webbplatsen Små Pirater för klockor till min dotter?

Webbplatsen les Små Pirater är en referens när det gäller att sälja föremål för barn, särskilt för flickor. Vi erbjuder dig klockor som är designade exklusivt med den berömda tecknade Snödrottningen i åtanke. Ta en titt i vår online butik så hittar du en Disney Frozen-klocka med Anna eller Elsa Frozen till din dotter.

Våra flickklockor i Frozen-katalogen är designade med armband som inte förstör ditt barns hud. Du hittar också Frozen-klockor för flickor med LED-lampor på vår webbplats.

Små Pirater är också den webbplats där du enkelt hittar en Elsa-klocka med strass till din dotter. Vi erbjuder också våra kunder kvartsur, perfekta för att lära ett barn tiden. De flesta av Frozen-klockorna vi erbjuder har ett klassiskt format och är utrustade med animerade skärmar för att göra det lättare för ditt barn att lära sig vad klockan är.

Längst ner på urtavlan på våra klockor hittar du bilder av karaktärer från Disneys tecknade filmer. Därav namnen på dessa karaktärer som de flesta av klockorna i vår kollektion har fått. Och för att du inte ska glömma något är våra klockor utrustade med alarm, stoppur och timglas. De är mycket bekväma att bära. För mindre än femton euro kan du redan nu erbjuda din dotter denna mycket intressanta produkt.