Visar alla 15 resultat

Visar alla 15 resultat

Tjejstövlar på sommaren, är det möjligt?

Din vackra dam är en entusiast av flickstövlar, och inte bara på vintern. Även på sommaren håller hon fast vid dem. Är du orolig för att hon ska bli för varm? Ingen panik, stövlar kan bäras året runt. Ta reda på hur du bär stövlar i varmt väder. Vi ger dig också några idéer på hur du kan bära stövlar till tjejer.

Hur man bär stövlar

Vi föredrar sandaler på sommaren, men stängda skor behöver inte hamna i garderoben. Här är några ursäkter för att bära en flickstövel i varmt väder:

 • Var originell
 • Var originell
 • Håll dig uppdaterad
 • Ge dig själv något extra

Din dotter har rätt att undvika konformism. Ursprungligen var stövlar gjorda för att avvärja kyla. Men du har möjlighet att skapa en sommarlook med dessa stängda skor.

Klä din dotter i shorts. Då kan hon visa upp sina ben samtidigt som hon njuter av den friska luften. En liten klänning kommer också att göra susen. Detsamma gäller för en liten kjol. Toppa det hela med ett par stövlar.

För en mer avslappnad look kan du erbjuda ditt barn utsvängda kläder. En kort tunika passar bra med breda stövlar. Om de faller till anklarna kommer benen att se längre ut.

Ha kul att skapa en rockeffekt om du vill. Med försäljningen hittar du rätt bitar :

 • Kort klänning
 • blommig kort klänning
 • Studsiga ankelstövlar
 • Perfecto i läder

Lägg till en liten perfecto som om din dotter för korta utflykter, under svala stunder.

Känna till hur man bär stövlar för tjejer utan att drabbas av för mycket värme

Vid varmt väder svettas fötterna. De luktar till och med illa. Genom att använda några knep kan du få din dotter att känna sig lugn. Det första du bör göra är att reglera hennes svettning.

Du kommer att behöva bikarbonat. Det saktar ner tillväxten av bakterier. Innan du tar på din prinsessa skorna, lägg lite bikarbonat på hennes fötter.

Men var försiktig. Torka av din dotters fötter ordentligt efter en ordentlig dusch. De måste vara torra innan du applicerar produkten. Ett annat tips är att använda majsstärkelse. Det torkar svetten.

För att bära flickstövlar på sommaren behöver du rätt strumpor. Men många människor gör utan dem. Även när de bär stängda skor. Undvik detta för din dotter.

Det är obekvämt. Detta sätt att bära skor orsakar blåsor. När du tar av dig skorna börjar du dessutom lukta. Det är därför linne- eller bomullsstrumpor är perfekta. De absorberar fukt och håller fötterna svala.

Undvik syntetiska strumpor. De är dåliga för huden och orsakar stank.

Typer av stövlar efter stil

Stövlar finns i en mängd olika stilar. Det gör det lättare för dig att välja. Vissa stövlar kallas för “cut-out”-stövlar. De har en utskärning vid ankeln. Dessa modeller har en eller flera snoddar.

För en utskuren flickstövel, här är lämpliga bitar:

 • Lång klänning
 • Lång klänning
 • Smala jeans
 • Trapezkjol

Western look boots är ankelboots tillverkade av mocka. Du hittar dem ofta i brunt eller kamelfärgat. Välj klänningar med blommiga motiv. Shorts får också din dotter att se söt ut.

Det finns också lösa stövlar. Dessa fodrade stövlar (som också ser bra ut med paljetter) fungerar riktigt bra med en tight klänning. Med jeans eller shorts också.

Som du kan se är skor med slutna tår bra för sommaren så länge du vet hur du matchar plaggets stil. Stövlar med klack har sina egna krav. Låt oss ta en närmare titt.

Stövlar med klack: hur man får din dotter att bära dem

I din unga flickas omklädningsrum är stövlar med klack en viktig del. De är klassiska och absolut bekväma. Här är några förslag på hur din prinsessa kan se ut.

Välj din flickas klackstövlar baserat på kroppsform och stil

Följande tips hjälper dig att hitta rätt stövlar till din mademoiselle. Du måste ta hänsyn till hennes kroppsform och den stil som ska användas.

Först och främst ska du leta efter harmoni mellan stövlar och kroppsform. Om din dotter är smal är en smal känga logisk med hennes form. Klacken bör dock vara något tjock. Välj stövlar med spetsiga tår. De är ett bra exempel.

Din dotter kanske är lång. Kanske är hon fyllig. I så fall passar ett par snörkängor med tjock klack eller sula. Stövlar med remmar och breda anklar passar henne också bra.

Läderstövlar och stövlar med klack är tidlösa. När det gäller färger är brunt och svart högst upp på listan. För att hålla sig trendig är strumpstövlar ett måste.

Stövlar med tryck är en stor hit. Djurmotiv är på frammarsch: zebra, orm, ko eller leopard. Det finns mycket för din dotter att hänga med i det senaste modet. Mönster med stora, uttrycksfulla blommor är också på modet.

Ett par cowboyboots med liten klack är perfekt för en westernstil, med en rutig skjorta med knut och en liten utsvängd kjol.

Grunderna för att bära stövlar med klack

Låt din dotter bära stövlar med klack på ett elegant sätt. Du kommer att sublimera henne varje dag. Du måste dock vara medveten om vissa principer för ihopkoppling. Var försiktig med längder och volymer.

För att göra denna komposition till en framgång behöver du:

 • Snygg topp
 • Smala byxor
 • Snygga strumpor
 • Chelsea boots med klackar

Skinnbyxor är enkla och mycket dressade. Att använda byxor med vida ben är inte förbjudet. Ankelstövlar är dock ett måste. De förfinar anklarna för en vacker effekt.

Klä din dotter i ett par flickstövlar med klackar och korta kläder. Det är det bästa sättet att förlänga hennes ben och lyfta hennes figur. Men var försiktig. Stövlarna måste passa den unga damens form.

Med stövlar är risken för att skapa en “pol” -effekt vanlig. Det är inte särskilt trevligt. Om du vill vara säker på framgång är låga stövlar med klackar att föredra. Se dock till att skaftet inte sträcker sig längre än till ankeln.

Definitivt ja. Det är trendigt. Du måste dock se till att du uppfyller vissa villkor. Stövlar med klack och en midiklänning eller kjol kan göra silhuetten smalare om din dotter är liten. Och varför inte platta om din dotter är lång?

Se först till att midilängden matchar din dotters figur. Undvik byxor. De passar inte här. Välj en veckad klänning. Om det inte går, kan en veckad kjol göra susen.

Sportig, kawai, eller vilken stil du än väljer, hittar du det perfekta paret för din dotter i vårt breda sortiment av produkter.