Runda solglasögon för flickor på ett bord
Runda solglasögon för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Runda solglasögon för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är den hetaste nya trenden inom solglasögon för barn: Runda solglasögon för tjejer! Dessa bågar är så fashionabla att de ger en discokänsla hela dagen, varje dag. Visa upp din dotters chica sida med dessa supersnygga runda solglasögon för flickor.
Matériau

Polycarbonate

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Runda solglasögon för flickor

Runda solglasögon för tjejer är den perfekta accessoaren för att lägga till en touch av stil och glamour till alla outfits. De lätta och hållbara bågarna ger optimal komfort under hela dagen, så att tjejer kan njuta av utomhuslivet utan obehag.

Dessa runda solglasögon för tjejer finns i en mängd roliga färger och mönster och kan matcha alla outfits och stilar. Oavsett om det är en avslappnad look med jeans och t-shirt eller en elegantare outfit för ett speciellt tillfälle, ger dessa solglasögon en touch av sofistikering och charm till varje ensemble.

Ultra-eleganta runda solglasögon för flickor

Förbi är dagarna med de gamla rektangulära, kraftigt tonade solglasögonen som fick din dotter att se ut som en blåsfisk. Dagens runda solglasögon för tjejer finns i stilar som sträcker sig från klassiska bågar med smala skalmar.

De här solglasögonen har en snygg, tidlös design som fungerar med alla klädstilar, oavsett om det är för en avslappnad dag på stranden eller en klädd kväll ute.

Tillverkade av högkvalitativa material erbjuder dessa solglasögon optimalt skydd mot solens skadliga UV-strålar.

Solglasögon med UV-skydd för flickor

De härrunda solglasögonen för flickor ger fullt UV-skydd. Med dessa runda solglasögon behöver ditt barn inte oroa sig för att bli solbränd när det har roligt i parken.

Glasen är tillverkade av slag- och reptålig polykarbonat, medan bågen är tillverkad av lätt och tålig metall. Linsernas runda form ger maximal täckning för att skydda ögonen från solen, samtidigt som de ger din look en touch av sofistikering.

Dessa runda solglasögon för tjejer finns i en mängd olika färger och utföranden, från klassiskt svart till glänsande guld och mjuk rosa.