Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Converse-skor är ett modeplagg för kvinnor, precis som ballerinaskor och ankelstövlar. De är lätta att bära, praktiska och eleganta. Att välja Converse-skor för flickor är dock fortfarande en utmaning. Dessa skors framgång har lett till förfalskningar. Att köpa den äkta varan till din dotter är ingen lätt uppgift. Denna guide kommer att ge dig nycklarna till att göra det perfekta valet. Du kommer också att veta hur du bär Converse Girls till ditt barn.

Vad är nycklarna till att välja rätt Converse-skor till din dotter?

På marknaden kommer du att se Chuck Taylor All Star Converse för tjejer cirkulera. Den har en vintagekänsla. Du kommer också att stöta på Chuck II. Den är mer modern. Speciellt när den är i läder. Converse finns också i två versioner: hög och låg.

Ta hänsyn till följande faktorer: snittet på Converse-skorna, skornas färg och barnets skostorlek. Storleksfaktorn verkar uppenbar. I verkligheten är den inte så självklar.

Snittet på Converse-skorna: en viktig faktor för stilen

Att ha en grundläggande canvasmodell är viktigt. Det är avgörande för din dotters omklädningsrum. Hitta sedan en mer feminin version av Chuck Taylor: Dainty. Ge den till din dotter. Den kommer att lätta upp hennes silhuett.

Om din dotter har stora skor kommer Dainty att dölja denna aspekt. Det är en smalare look än den traditionella Chuck Taylor. Använd Chuck Taylor med hög topp klokt. Annars kommer den att komprimera ditt barns figur.

Vilken färg ska du välja på ditt barns Converse-skor?

Det finns otaliga möjliga färger på Converse-skor för tjejer. Det bästa sättet är att hålla det enkelt. För många tjejer är Converse en basmodell. De passar till en mängd olika outfits.

Om du väljer dem, välj en neutral färg för din dotter. Välj svarta Converse för flickor, annars är grått elegant och mångsidigt.

Om hon har tillräckligt med neutrala Converse för tjejer kan du erbjuda henne rosa eller rött. Satsa på grönt. Det fungerar också bra.

Hur du bestämmer din dotters storlek på Converse-skorna

Converse-skor finns i stora storlekar. Vi rekommenderar flera metoder för att bestämma ditt barns storlek.

För Converse-skor ska du välja en halv storlek mindre. Om ditt barn har storlek 31 är hennes Converse-storlek 30,5. Även om du väljer en storlek 30 för henne är du fortfarande inom normen.

Här är ett annat sätt att göra det på. Sätt en strumpa på en av ditt barns fötter. Placera foten på ett papper. Gör ett tecken med en penna på de mest avlägsna punkterna. Exempel: mellan stortån och hälen. Mät. Nu har du din lilla flickas skostorlek.

Ett enklare sätt: ta bort tungan från en av din dotters skor. En sko som passar henne bra. Mät längden på tungan och du har din flickas skostorlek.

Ett annat tips: börja med denna tunga. Sätt in den i den Converse för tjejer som du vill ha till henne. Om fliken matchar den Converse du har valt är du där.

De mest sålda Converse för tjejer just nu

Följande Converse är trendiga. Ge en av dessa till din dotter och du kommer att fylla henne med glädje. Converse-skor med stjärnor finns i gult, svart och vitt. Många storlekar finns tillgängliga.

Det finns inget mer oemotståndligt än frysta sneakers för tjejer. Med jeans eller en kjol kommer din dotter att bli avundsjuk på alla. Särskilt med detta Elsa-huvud kommer hon att känna att hon är i sällskap med sin favorithjältinna. Snödrottningens värld fascinerar barn i hennes ålder.

Denna Converse för flickor passar alla årstider. Materialet är av högsta kvalitet. Det ventilerande tyget förhindrar att fötterna svettas.

Enhörningsskor för tjejer är en stor hit bland barn. Din lilla flicka kommer att vara stolt över att ha dem i sin garderob. De är perfekta för skolan. Dessa high-top sneakers kommer också att klara uppgiften för utflykter.

Våra tips för att klä din dotter i höga Converses

Låga Converses kan bäras med lätthet. Höga Converses-skor är kända för att strama upp figuren. Följ dessa tips så kommer din dotter fortfarande att se snygg ut, även i höga sneakers.

Bära höga Converse-skor med byxor

För en liten midja och runda kalvar är detta helt klart svårt. Risken för att sätta sig är hög. Tricket är att hitta rätt byxor. Kom ihåg att Converse-skor för tjejer bärs bäst med en avslappnad stil.

Välj jeans, men inte vilka jeans som helst. Slim-fit jeans ger längd. Sätt dem i dina högklackade skor. Resultatet är ett långsträckt utseende. En annan look är att bära jeans som slutar ovanför den höga delen av skon. Genom att rensa fotleden blir benet smalare.

Bära höga Converse med en klänning

Korta shorts och en kjol visar benen. Samma sak med en kort klänning. Det är bara vackert. Återskapa denna look på vintern genom att lägga till strumpbyxor till din dotter. Våga bära strumpor som går upp till vaderna eller högre.

Du har förstått att kjolen eller klänningen måste hållas kort. Om de kommer ner för långt kommer “längdeffekten” inte att komma igenom.

Fördelar med Converse-skor

Du har att göra med ett referensmärke. Converse damskor är generationsöverskridande. De lämnar ingen likgiltig. De är ett tidlöst plagg som passar till många stilar.

Oavsett om de är låga eller höga är Converse-skor för tjejer bekväma. Med eller utan plattformar har de stil. I sammet, canvas eller läder är de slitstarka. De här skorna är inte bara för tjejer. De passar alla åldrar, särskilt om de är vita. Men du måste veta hur du behåller den vita glansen.

Så ta en titt på vår onlinekatalog. Där hittar du en hel kollektion av converse-skor för tjejer. När du har bläddrat igenom våra artiklar kan du göra ditt val och lägga din beställning utan dröjsmål.

Hur du lyser upp en vit Converse-sko

2 ingredienser behövs: vit vinäger och bikarbonat. Gör dem till en pastaliknande blandning. Använd en tandborste och applicera den resulterande pastan på den vita flickans Converse-skor. skölj skorna med rent vatten efter 10 minuter. Din dotters skor blir vita igen.