Visar 1–40 av 44 resultat

Visar 1–40 av 44 resultat

Tjejmössa

Att njuta av solen är fantastiskt. Att skydda sig mot solens strålar är viktigt. Särskilt för de allra yngsta. Du funderar på att köpa en tjejkeps till din unga dam. Det finns många användningsområden för denna accessoar. Att känna till de goda skälen för att bära en hatt kommer att upplysa dig. Det är då du kommer att veta vilken flickmössa du ska ge ditt barn.

5 bra anledningar att ge ditt barn en tjejmössa

Kepsen för ofta tankarna till solen. Men det finns många anledningar för din dotter att pryda sig med en hatt:

 • Skydda hennes öron från kyla
 • Föra bort en skamfläck
 • Ge en outfit lite känsla, etc

Användningsområdena är många. Låt oss ta en titt på 5 av de viktigaste.

Bygga upp självförtroende och självkänsla

Mammans klädsel brukar inspirera flickan. Kanske identifierar hon sig med en tecknad hjältinna. Om det inte finns något kinky med stilen, stötta din dotter. Hon lär sig att hävda sin personlighet

En tjejmössa är en accessoar som stärker självkänslan. Det är också ett sätt att övervinna komplex. Vissa flickor blir retade för sina runda ansikten.

En stor keps döljer hennes kurvor. Vissa mammor vet detta och hjälper sina döttrar. Om din unga dam har ett magert ansikte, gör som vissa människor gör. De bär en tunnbrättad hatt för sin dotter. Ditt barn kommer att upptäcka sitt bästa utseende. Hon kommer då att acceptera sig själv lättare.

Framhäva sin tillhörighet

Barn älskar hjältar. De som de ser i serietidningar påverkar dem. Du kanske blir förvånad över att ditt barn ber dig om en specifik tjejhatt. Ta reda på varför.

Bryta ner klädkoder och återuppfinna dem

Många looks byter stil under inverkan av en keps. Även om din dotter är nyktert klädd kommer hon att dra nytta av en sofistikerad look. Eftersom du vet hur man knäcker koder. Du kommer alltid att kunna hitta en tjejkeps som ger extra piff. Det är också en keps roll.

Skydd mot vädrets makter

En keps primära funktion är att skydda huvudet från:

 • Solen
 • Vinden
 • Regn
 • Kyla

Hur effektivt detta skydd är beror på dess form och materialets kvalitet. För att din dotter ska få bästa möjliga skydd bör du ta hänsyn till rätt urvalskriterier.

Vilken tjejkeps ska du ge till din unga dam?

Det finns flera parametrar som kommer att göra ditt val enklare:

 • Form
 • Material
 • Storlek
 • Kostnad, etc

För att välja rätt cap-modell måste du ta hänsyn till varje element separat. Sedan studerar du dem tillsammans för att hitta rätt kompromiss.

Vilken form på keps för tjejer ska du välja?

Formerna på tjejmössor är varierande: bob, slokhatt, stråhatt, keps osv. Kepsen finns i varianter som är specifika för jeans, klänningar eller sportkläder.

Den rätta kepsen för flickor måste skydda barnets huvud väl. Kepsen måste vara tillräckligt lång för att skydda ögonen. Sommarmössan för flickor följer med din unga dam överallt.

Den är tillverkad av bomull. Dess prydnad glittrar och fångar din prinsessas ögon. Hattens mesh ger en bra ventilation av huvudet. Den platta Patrol Patrol-kepsen för flickor kommer att glädja ditt barn.

Den har ett elastiskt band i stil med basebollkepsar. Tillbehöret anpassar sig till din dotters huvud.

Vilket är rätt material för din dotters keps?

Mössor tillverkas av olika material, varav två är vanliga: bomull och syntetiska textilier. Polyester är det vanligaste syntetiska materialet.

Preferera en tjejkeps i ren bomull. Detta material reglerar värmen. Det absorberar svett. Denna svett avdunstar. Bomullens mjukhet är perfekt för den lilla frökenens ömtåliga huvud.

Syntetiska material ska du undvika. De får ditt barn att svettas. Dessutom är de ineffektiva mot UV-strålar. En mössa i fuskpäls för flickor blockerar UV-strålar och är bekväm och uppfriskande. Den är bekväm och uppfriskande

Den har ett foder. Denna förstärkning skyddar yngre barn mer effektivt. Dess fuskpälslook skapar avlastning i stil. Disney Mickey-kepsen för flickor är tillverkad av ren bomull och är perfekt för ditt barn. Den erbjuder 2 lager av UV-skydd.

Vilken storlek passar bäst för ditt barn?

Detta varierar beroende på barnets ålder och kroppsbyggnad. Två flickor i samma ålder har olika huvudstorlekar. Dessutom blir ett barns huvud större för varje år.

Under dessa förhållanden ska du välja en justerbar keps för flickor. Det är en stor fördel. Din prinsessa kommer att njuta av den i många år framöver. Och du sparar pengar. Om du väljer en keps utan detta alternativ måste du byta ut den. Den gamla kommer då att användas till lillasyster.

Genom att välja en justerbar keps får du bättre komfort. Varken tight eller slapp, kepsen passar och tillfredsställer.

Vad är den ideala kostnaden för en tjejkeps?

En tjejkeps förblir relativt prisvärd. Oavsett om det är online eller i en fysisk butik, bestämmer vissa parametrar priset. Kvalitet betyder mycket. Kvalitet innebär bra material och en bra tillverkningsprocess

En tjejkeps originalitet påverkar priset. Vissa tillverkare gör originalitet till sitt favoritinstrument för framgång. Detta ger ofta trovärdighet åt ett varumärke. Ett varumärke som har byggt upp en stark trovärdighet höjer sina priser.

Vissa tillverkare skyltar med kommersiella licenser. Så din dotter kommer att hoppa på en “Frozen”-keps. Problemet är att den är dyr och dåligt tillverkad.

De bästa sakerna att ta hänsyn till när det gäller priset är: kvalitet och originalitet. Om kvalitet, originalitet och licensiering är samma sak kommer din dotter att bli nöjd. Ta en titt på etiketterna. De använda materialen och tillverkningens ursprung avgör vad du ska göra.

Hur du övertalar din dotter att bära sin keps

Vissa tjejer tål inte kepsar. Även om de är av bra kvalitet. Om hon inte gillar modeeffekten är det förståeligt. Men skydd är inte förhandlingsbart. Det är därför du måste vara taktfull

Att ta av sig hatten från huvudet är en vana hos barn. Ha tålamod. Hitta en balans mellan tolerans och auktoritet. Var lugn varje gång ditt barn tar av sig hatten. Ge henne tillbaka sin hatt. Försiktigt.

Förklara för din dotter att det är viktigt för hennes hälsa. Ge henne komplimanger. Ta ett foto av henne med kepsen på. Visa henne hur fin och vacker hon är. Om hon tar av den igen, försök igen. Var ihärdig. Med vänlighet. Du kommer att lyckas, för till slut ger hon upp.

Hitta ett brett urval av tjejkepsar för bebisar och barn i Små Pirater shop.