Visar alla 7 resultat

Lärdomen är att när det gäller modekläder, oavsett om de är nya eller begagnade, räcker det inte med att välja ut några att ge ditt barn, utan du måste veta vad som är bäst för din lilla flicka.

Tregging gjorde entré i modevärlden för några år sedan, och alla föräldrar borde veta hur man får ut det mesta av det för att klä sin lilla flicka. Variera, förändra looken, Treggingen bör användas sparsamt: flickans tregging är ett par byxor i sig, så den passar perfekt till din lilla älskling.

Flickans tregging: en mycket fantastisk skapelse

Mode är en av de saker som alltid utvecklas, alltid med nya trender. Ibland dyker gamla kreationer, som en gång ignorerades, upp från skymundan och vinner mirakulöst allmänhetens stöd. Ibland är det helt nya kreationer, den ena mer extraordinär än den andra. Ibland är det en kombination av befintliga skapelser som ger ett mer värdefullt resultat. Och det är vad tregging handlar om.

Faktum är att ordet tregging är en kombination av två ord: byxor och leggings. Det syftar på tajta byxor, ett slags derivat av slim-fit-byxor. Detta gör dem bekvämare än vanliga tjocka bomullsbyxor, som ibland komprimerar dig så mycket att du inte kan ta långa steg. Så tack vare det elastiska treggingtyget till din dotter kan hon röra sig mer fritt.

Det fäster också bra mot hennes hud, men är fortfarande ogenomskinligt. De liknar leggings, men har en tjockare design, fickor och en extra dragkedja. I själva verket är syftet med tregging att erbjuda samma funktionalitet som vanliga leggings utan att behöva täcka över dem med ett annat plagg.

Hur du väljer rätt treggings för tjejer

Det finns flera fördelar med att låta din dotter bära en tregging. Först och främst får det henne att se riktigt söt ut. Den ger din lilla ängel en riktig småstjärnelook, och dessutom ger tygets glans hennes outfit en elegant touch. Det är därför den bärs vid maskeradceremonier.

Dessutom passar treggingflickan alla barns kroppsformer: smal eller rund. Och ja, läder är en utmärkt partner för att få din lilla flicka att se ut som bäst. Det elastiska midjebandet är också ett riktigt plus, eftersom byxorna inte kommer att kväva ditt barn. Välj en smal eller smal skärning när du köper dina treggingbyxor, så kommer hon att älska dem. Välj den vackra, mycket eleganta modellen i enfärgat konstläder. Det är bäst att undvika dem med mycket explosiva mönster eller mycket ljusa färger.

Undvik också att blanda för många accessoarer – tyget i sig är tillräckligt framträdande. Så välj en sober look som framhäver din lilla flickas utseende. Du kan köpa detta bekväma och snygga plagg till din lilla flicka som födelsedagspresent.

Hur du vinner vadet: ditt barn ska se snyggt ut i treggings för flickor

Dessa byxor adopterades snabbt av föräldrar så snart de dök upp på modemarknaden. Föräldrarna tyckte att de var ett bättre val för strumpbyxor och byxor. Och det är sant!

Varför är det svårt att välja mellan strumpbyxor och byxor? Du har en enkel lösning: använd båda med ett urval av treggings. Det är visserligen en mycket bra idé. Det är upp till varje förälder att veta hur och var deras dotter ska bära det så att det inte är olämpligt. Faktum är att letregging girl kan ge små flickor en söt look (med mockastövlar eller spikade ballerinaskor) och en lite elegant look. I vilket fall som helst är det ofta en del av vinterkläderna.

Ett bekvämt plagg

För att din lilla flicka ska kunna bära den med lätthet bör du försöka tona ner den. Du kan låta henne bära den tillsammans med en tartanskjorta eller en mörk kavaj. Den ser också bra ut under en jumperklänning, vilket ger ditt barn en chic stil. Vissa toppmodedesigners kombinerar den ofta med en avslappnad topp. Du kan också låta din lilla ängel bära den tillsammans med en tunika, jacka, bolero eller blus.

För äldre flickor är den perfekta kombinationen: en liten klänning med tryck, deras tregging och en mörk läderjacka. Matchande flats skulle vara perfekt för att göra deras dag. En mycket viktig anmärkning: treggings är byxor i sig, så tvinga inte ditt barn att bära dem under en kjol. Treggingen för din dotter har en glänsande egenskap och ger en chic touch till hennes look.