Varma vinterhandskar i plysch för flickor i en rad olika färger
Varma vinterhandskar i plysch för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Varma vinterhandskar i plysch för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck våra underbart varma vinterhandskar i plysch för flickor, perfekta att ge till din lilla flicka för att skydda henne mot kylan. Vinterhandskarna är supervarma och sköna tack vare det tjocka plyschfodret. De är perfekta för kalla dagar eller lek i snön! Den söta, färgglada designen kommer garanterat att fallaa små flickor i smaken.
Matériau

Acrylique

Taille

13cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Varma vinterhandskar i plysch för flickor

Dessa tjocka vinterhandskar i plysch för flickor är det perfekta valet för att hålla ditt barns små händer varma under de kalla månaderna.

Så att din lilla flicka kan njuta fullt ut av sina favoritaktiviteter på vintern utan att oroa sig för den bitande kylan. Dessutom har handskarna ett mjukt innerfoder som känns bekvämt och skonsamt mot ditt barns känsliga hud.

I mjuk, skön plysch

Dessa varma, tjocka vinterhandskar för flickor är tillverkade av mjuk, mysig plysch.

De är perfekta för de kalla dagar då din prinsessa behöver hålla händerna varma. De är lätta att ta på och av, och de kan tvättas i maskin för extra bekvämlighet.

Designen är speciellt framtagen för att passa små händer, med en åtsittande passform som ger gott om rörelsefrihet samtidigt som fingrarna är väl skyddade.

Mjuk vid beröring och mycket bekväm...

Dessavarma, tjocka vinterhandskar i plysch är perfekta för små flickor!

Mjuka vid beröring och mycket bekväma, vilket gör dem idealiska för kalla dagar. De är också väldigt snygga och passar perfekt till alla outfits.

Handskarna har också ett mjukt fleecefoder för extra isolering mot kyla. Deras pastellrosa färg är perfekt för små flickor som gillar att lägga till en färgklick i sina vinterkläder.