Elastiskt blommigt pannband för flickor med färgad bakgrund
Elastiskt blommigt pannband för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Elastiskt blommigt pannband för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt blommiga elastiska pannband för prinsessor är en bedårande och praktisk modeaccessoar för små flickor som vill känna sig som prinsessor. Pannbandet är utformat med ett mjukt, bekvämt resårband som enkelt sitter runt ditt barns huvud, utan att någonsin kännas för trångt eller obekvämt.
Matériau

Nylon + Tissu

Färg

Beige

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elastiskt blommigt pannband för flickor

Det elastiska blomsterpannbandet för flickor är en bedårande och trendig accessoar som ger en charmig touch till alla outfits. Detta pannband har ett mjukt, stretchigt elastiskt band som enkelt anpassar sig till storleken på ditt barns huvud utan att orsaka obehag eller överdrivet tryck.

Det sitter på plats även under de mest hektiska aktiviteterna, så att din lilla flicka kan leka och ha roligt i full frihet. De fina blommorna som pryder detta pannband ger en touch av femininitet och mjukhet.

Mjuk och bekväm!

Princess Floral Elastic Headband är en elegant och charmig modeaccessoar som är perfekt för små flickor som älskar att känna sig som prinsessor.

Pannbandet är tillverkat av högkvalitativa material som är mjuka och bekväma för barns känsliga hud. Pannbandet har ett elastiskt stretchband som enkelt anpassar sig till alla huvudstorlekar, vilket gör det enkelt att bära och ta av.

Blommorna är noggrant arrangerade på pannbandet för att skapa ett vackert och delikat blommönster som ger en touch av femininitet och romantik till alla outfits.

30793-3dfb81.jpeg

Perfekt för speciella tillfällen

Detta elastiska pannband med blommor för prinsessor är perfekt för speciella tillfällen som bröllop, födelsedagsfester, fotograferingar eller helt enkelt för att ge en touch av glamour till en vardagsoutfit.

Den kan bäras med klänningar, kjolar, byxor eller till och med shorts för en söt och trendig look. Allt som allt är prinsessans blommiga elastiska pannband ett viktigt tillbehör för alla små flickor som gillar att känna sig vackra och eleganta.

Med sin kvalitetsdesign och unika stil kommer det säkert att vända huvuden och vinna beundran från alla som ser det.