Varma och mjuka vita och bruna handskar för flickor med kattmotiv
Varma och mjuka handskar för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Varma och mjuka handskar för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta är ett par halvfingerhandskar för tonårsflickor och barn. De är designade för att vara lätta att bära och bekväma. Dessutom kommer unga tjejer att älska de vackra färgerna och den kattformade designen! De är tillverkade av supermjuk plysch. Du kan öppna fliken med fingertopparna, eller låta den vara stängd när det är riktigt kallt!
Matière

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Varma och mjuka handskar för flickor

Dessa handskar är dessutom lätta att ta hand om. De kan maskintvättas utan att förlora sin form eller mjukhet. Så du kan använda dem om och om igen utan att oroa dig för att skada dem. Kort sagt, varma och mjuka handskar för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla flickas händer varma och bekväma under vintermånaderna.

Varma händer

Dessa tofflor i syntetisk päls är den perfekta accessoaren för din dotters vinterhobbyer och utomhusaktiviteter. De kommer också att hålla hennes händer varma. En flik gör att du kan lämna fingertopparna ute eller stänga dem för maximal värme och mjukhet.

Varma och mjuka flickhandskar är ett viktigt tillbehör för kalla vinterdagar. Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell värme och komfort samtidigt som de ger en touch av stil till alla outfits.

En trendig accessoar

Detta par pälshandskar i päls är mycket trendiga och moderiktiga. Det finns i en mängd olika färger så att du kan välja den som bäst passar din dotter och hennes smak. För en stil som är både söt och originell!

Den eleganta, feminina designen är perfekt för unga tjejer som vill vara moderiktiga samtidigt som de håller sig varma. Handskarna finns i en mängd olika ljusa, glada färger för att passa alla smaker och personliga stilar.