Visar 1–40 av 212 resultat

Visar 1–40 av 212 resultat

Leksaker är inte bara underhållning för spädbarn och småbarn, de fungerar också som kognitiv stimulans… Leksaker passar för alla tillfällen. De kan användas som överraskningsgåvor, men de är också en fröjd för de små. Därför är det viktigt att välja leksaker med omsorg. Men det är inte alltid lätt att göra rätt val, särskilt inte för en flicka. Vilka leksaker är lämpliga för en flicka och vilka kriterier bör du ta hänsyn till för att göra det bästa valet? Små Pirater ger dig kriterierna som hjälper dig att välja de bästa leksakerna till din prinsessa.

Vilka är kriterierna för att välja en flickleksak?

För att växa och utvecklas behöver små flickor ha roligt, precis som pojkar. Det är föräldrarnas plikt att ge dem underbara leksaker som de kan tillbringa underhållande stunder med. Leksaken måste dock uppfylla några kriterier så att din dotter kan njuta av den. Till att börja med bör en bra flickleksak vara anpassad till hennes ålder och utveckling, hennes miljö och hennes ambitioner. Robusthet och förmåga till intellektuell stimulans är också relevanta kriterier när man väljer leksaker.

Ålder och utveckling

Du bör inte välja en leksak som är äldre än din dotters ålder i hopp om att hon ska ligga steget före. Tvärtom kommer hon att lämna leksaken bakom sig eftersom hon inte gillar den. Den är inte åldersanpassad och kommer inte att hjälpa henne.

Men hon kanske kommer tillbaka till leksaken när hon är tillräckligt gammal. Så för flickor under fem år, välj leksaker som Harry Potter-speldosan i snidat trä eller en Barbie-docka med flipper för flickor.

Miljön

Det är viktigt att tänka på din prinsessas miljö innan du gör ett val. Om hon inte har en syster eller bror som bor i samma bostad är det ingen idé att ge henne ett brädspel. Välj istället leksaker som hon kan leka med på egen hand. Du kan ge henne en tårtleksak, ett pizzaset eller miniköksverktyg i rostfritt stål för flickor.

Barnets ambitioner

Frågan du måste ställa dig är: matchar leksaken din dotters ambitioner? Med andra ord är det viktigt att veta vad din dotter tycker om att leka med så att du kan ge henne rätt present.

Intellektuell stimulans

Leksaker är inte bara utformade för att underhålla små barn. De spelar också en roll i barnets intellektuella utveckling. För att göra detta måste leksaken stimulera deras fantasi.

Du kan välja en docka. Även om tillbehöret inte pratar kan barnen ändå komma på briljanta idéer om vad den skulle kunna säga. Elsas magiska ispalats-byggklossar och 13-delade köksdinetter för flickor rekommenderas också.

Stabilitet

Robusthet är också ett viktigt kriterium när man väljer en leksak för flickor. Eftersom barn tenderar att göra sina leksaker grova är det viktigt att tillbehören är robusta så att de kan stå emot stötar.

Därför rekommenderar vi starkt att du väljer leksaker av högsta kvalitet till din dotter. Pop It-armbandet och uppsättningen byggklossar för flickor är kvalitetsleksaker som du kan välja utan några bekymmer.

Vilken leksak ska du välja till din dotter?

För barns intellektuella tillväxt och utveckling är spel oumbärliga. I själva verket är det inte leksaken som får barnet att växa, utan snarare spelet. Men för att ett spel ska vara användbart måste det vara lämpligt för barnet.

Du kommer att bli bortskämd med valet av de många produkter som finns tillgängliga från Små Pirater. Innan du validerar ditt köp är det viktigt att ta hänsyn till det material som leksaken är tillverkad av. När du gör ditt val bör du tänka på leksakens säkerhet och kvalitet. Tänk på risken att din dotter stoppar den i munnen. Det finns bland annat leksaker tillverkade av :

  • Gummi
  • Plast
  • Tyg

Trä är också ett av de material som vissa leksaker tillverkas av, men det är nästan sällsynt. Du kan välja ett helt lekset för barn, ett komplett kit inklusive ett sortiment av köksredskap, ett smyckeskrin, en liten väska, ett djurformat gosedjur eller dockor.

Flickleksaker i gummi

Gummi är ett av de hälsosamma material som leksaker tillverkas av. Många flickleksaker är tillverkade av växtbaserade material. Gummi innehåller inga gifter som är skadliga för din dotters hälsa. Du kan vara lugn, det är verkligen säkert och pålitligt. Om du vill ha en gummileksak är den pedagogiska stressbollen för flickor ett utmärkt val.

Flickleksaker i plast

På tal om robusthet och styrka är flickleksaker i plast de bästa. Plastleksaker innehåller inga spår av produkter som är skadliga för din lilla prinsessas hälsa. De mest kända är till exempel den 3-hjuliga blinkande skotern, Elsa och Anna-kosmetikboxen och köksleksakerna i 28 delar för flickor.

Tygleksaker för flickor

Tygleksaker är i allmänhet lämpliga för små barn. Det är dock viktigt att se till att de är tillverkade av bomull och att de är märkta. Fördelen med tygleksaker är att de är mjuka, lätta att hantera och lätta, vilket gör dem enkla att använda. De är lämpliga för barn från födseln till en viss ålder och uppmuntrar utvecklingen av känsel, syn och hörsel.

Gosedjuret Patrol Rocky, den söta gosedjurskaninen och de kattformade kuddarna för flickor är alla tillverkade av tyg. Bomullsplysch är också en leksak som du kan ge till en stor flicka.

Varför välja en leksak som passar barnet?

Flickor och pojkar har olika ambitioner. För pojkar är färgerna mer energiska och de föredrar att ha kul med leksaker i bilar, flygplan eller hitta på äventyr i rymden Vattumannen.

För flickor, å andra sidan, är rosa och blått de mest strålande färgerna. De föredrar att deras sovrum är täckt av rosa eller flera färger. Så här är ett urval av leksaker som du kan ge din dotter för att fånga hennes uppmärksamhet:

  • Lektältet
  • Det husformade tältet
  • Den musikaliska leksaken
  • Prinsessdocka i Barbie-stil
  • Leksak med telefon

Dessa leksaker för flickor är attraktiva främst tack vare sin färg. Din dotter kommer att älska att vara i deras sällskap.