Visar alla 5 resultat

Stövletter för bebisflickor: varför ska de vara mjuka?

Du väntar en bebis. En flicka, för att vara exakt. När det gäller layetten funderar du på vilken toffla du ska välja. Men urvalet är stort. Mellan tunna och tjocka sulor, mjuka och styva kängor, du vet inte vad du ska välja. I det här inlägget får du veta varför mjuka tossor är bäst. Vi ger dig våra bästa tips för att välja den perfekta modellen.

Varför välja en mjuk babyboots för flickor?

Varje steg i ditt barns tillväxt är avgörande från födseln. Kängan behåller de naturliga känslorna av kontakt med marken. Detta är stimulerande för barnet. De upptäcker sin omgivning på ett hälsosamt sätt.

Gör henne en tjänst och välj mjuka tossor till din dotter. Detta kommer att säkerställa :

  • Otrolig komfort
  • Obestridlig komfort
  • Enkel och fri rörlighet
  • Bekväm användning
  • Harmonisk utveckling av fötterna, etc.

</ul
Det här är de viktigaste skälen. Låt oss packa upp dem lite.

Komforten som barnet njuter av

För årtionden sedan valde våra föräldrar ett par kängor med stängd tå. De var höga och tillverkade av hårt läder. Föräldrarna tyckte att det gjorde det lättare att lära sig gå.

I Connecticut, en delstat i nordöstra USA, studerade forskare frågan. De observerade hur barn går. Hälen landar först. Sedan tårna. Exakt som hos vuxna.

Studiens slutsats var att rätt skor ger känslan av att gå barfota. För att ge denna känsla måste innersulan vara flexibel. Det är detta som garanterar din dotters komfort.

Lätthet och rörelsefrihet

Gå barfota en stund. Var uppmärksam på hur dina fötter beter sig. Du kan känna hur smidiga dina vrister och tår är. Det är lätt och fritt att gå. Det är så ditt barn ska känna sig. Det är därför en strumpa för en liten flicka måste vara flexibel.

Utan stela sulor kan ditt barn fritt röra sina fötter som hon vill. Med en flexibel sko är din dotters fötter fria från tryck. Med varma fötter kan barnet röra sig som hon vill utan att behöva vara rädd för att frysa.

Den mjuka babyskon för flickor är enkel att använda

En nyfödd bebis är ömtålig. Du lägger ner mycket omsorg på att klä henne. Med den mjuka tofsen behöver du inte vidta så många försiktighetsåtgärder. Det finns ingen risk att du stressar ditt barn. Sätt bara in barnets fot i tossan. Den åker nästan på av sig själv.

Den mjuka tossan stödjer en harmonisk utveckling av foten

Under rätt levnadsförhållanden växer barn snabbt. Det är omöjligt att gissa när det är dags att byta tossor. Även här är mjuka tossor att föredra.

Det mjuka fodret för babyflickor anpassar sig efter fotens storlek utan att utöva tryck. Ditt barn kan breda ut tårna så mycket hon vill. Ta god tid på dig när du köper nya.

Din lilla flicka behöver träna upp sina senskidor. Hon behöver träna sina plantarmuskler. Detta kan bara göras barfota. Men barnets fötter måste hålla sig varma. Mjuka tossor hjälper till att uppfylla detta behov av träning.

I sin gåstol kan din dotter orientera sig. Hon kommer att kunna stå i linje med sin kropp. Tack vare tossorna lär sig barnet rätt hållning. Reflexerna blir etablerade. Att lära sig gå blir enkelt. Låt ditt barn njuta av alla dessa fördelar. För att göra det är allt du behöver göra att välja rätt babybootie.

Vilka parametrar bör respekteras för ett bra val av tossor?

Nu vet du varför ditt barn behöver mjuka tossor. Allt som återstår är att veta hur man väljer dem. Här är några tips som kan vägleda dig.

Välj en tosså med exakt rätt storlek

En storlek för stor eller en storlek för liten innebär obehag. Välj tossor i exakt storlek för ditt barn. Det ger balans och rörelsefrihet. Bebisar växer snabbt. Kontrollera skostorleken ofta. Byt ut kängorna så snart som möjligt.
<Se efter tossor med oklanderlig flexibilitet

När ditt barn är under 3 år är skelettet fortfarande ömtåligt. Särskilt deras fötter. Det är ytterligare ett skäl till att hålla ditt barns fötter fria från kompression. Välj en slitstark sula. Men var försiktig. Den ska vara fast men ändå flexibel.

Ditt barns ankelben ska förbli tryckfria. Tänk på detta. Malleolerna är de 2 utskjutande delarna av fotleden. Förstå att baby girl-skon måste anpassa sig till formen på barnets fot.

Undvik tossor med hålfotsinlägg

Kom ihåg att din dotter behöver utveckla fotmusklerna. Hennes fotvalv formas när hon går. Allt detta är bara möjligt om barnet känner kontakt med marken.

Ditt barn behöver uppleva förnimmelser. De behöver upptäcka sin omgivning. De behöver känna igen de olika texturerna på marken. Sand känns annorlunda än gräs eller stenar.

Dessa upplevelser är nödvändiga för ett barns utveckling. De perfekta tofflorna bör därför vara hålfotsfria.

Välja lätta tofflor

Kom ihåg Connecticut-forskarnas experiment. Ditt barn ska känna sig som om han eller hon går barfota. Varje begränsning kommer att snedvrida deras inlärning av att gå.

Välj tofflor med halkskydd

Felsteg är en naturlig del av att lära sig gå. Att ramla och resa sig upp igen är nödvändigt för att lära sig balans. Detta är normalt. Men även för en vuxen är det farligt att halka, till och med livsfarligt.

Det säger sig självt att du måste förhindra att ditt barn halkar. Så köp tofflor med halkfri yta.

Välj ett bekvämt fästsystem

Att knyta skosnören på ett barn som ständigt är i rörelse är tråkigt. Det är möjligt att byta barnets tofflor när han sover. Men med ljudet från kardborreband riskerar du att väcka honom. Dessutom är kardborreband farliga för barnets känsliga hud.

Du förstår säkert varför ett resårband är mer lämpligt för en liten flicka. En mjuk läderbootie med resår gör livet enklare. Den sitter på plats även när barnet rör på sig.

Köp tossor för varje säsong

Temperaturerna stiger och sjunker. Under vissa delar av året är temperaturen måttlig. Ditt barns tossor bör ta hänsyn till detta. För sommaren är naturligt, smidigt läder lämpligt.

För vintern, tänk kanintofflor för flickor. De är gjorda av pälsfodrad bomull. En tjejs dubbel tofs toffel är en plysch bootie. Om din dotter är mellan 13 månader och 12 år gammal, gör henne glad. Den är perfekt för vintern.

Välj färger för flickor

Färger spelar en viktig roll för känslorna. Att omge sig med rätt färger främjar lugn och tillfredsställelse. För en känga till en flicka, välj:

  • rosa
  • Rosa
  • Vattengrön
  • Den blå
  • Lila

Gult
Gult är en glad färg. Föreslå den för din dotter. Hon kommer att älska det. Små Pirater erbjuder en bred kollektion av babyboots för flickor, lika söta som de är hållbara.