-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sommarmössa med Musseöron för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna sommarkeps för flickor med Musse Pigg-öron är en viktig accessoar under den varma sommarsäsongen. Den är utformad för att skydda ditt barn från solens skadliga strålar. Den är särskilt användbar när din lilla tillbringar sin tid med att leka utomhus! Dess design och klara färger kommer att göra din lilla flickas kläder roligare, så hon kan bära den överallt!
Matière

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sommarmössa med Musseöron för flickor

Sommarmössa med Musse Pigg-öron för flickor är en härlig men funktionell accessoar som kommer att ge en touch av magi till din lilla prinsessas garderob. Denna keps är tillverkad med omsorg och är utformad för att ge komfort och skydd hela sommaren.

Med en lekfull design inspirerad av den berömda Disneyfiguren Musse Pigg är denna keps prydd med två präglade öron som får ditt barn att känna sig förflyttat till Disneys förtrollade värld.

Tjejmössa

Det är viktigt att barn bär en mössa för att förhindra solbränna, torr hud etc. Vårt tillbehör är tillverkat av bomull och kan justeras efter din dotters storlek. För ökad komfort och optimalt skydd för ditt barns huvud.

Sommarmössan med Musseöron för flickor är ett måste för små flickor som älskar en söt och rolig stil. Denna keps är utformad för att ge optimalt solskydd samtidigt som den ger en touch av nyckfullhet till ditt barns outfit.

Den här kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt och bekväm att bära, vilket gör den perfekt för varma, soliga dagar.

Modern sommarkeps i olika färger för barn på ett bord med en vas

Keps med Musse Pigg-öron

Den här sommarmössan har Musse öron för att göra den ännu mer bedårande. Ditt barn kommer att se tilltalande ut i den när det är ute och går.

Förutom denna söta detalj finns denna keps i flera färger, vilket säkert kommer att glädja din lilla flicka!

Den har en unik design med Musse öron på toppen, vilket ger en lekfull och rolig touch till hela