Patrullöronmössa för flickor. Olika färger och mönster.
Paw Patrol Keps med öron för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Paw Patrol Keps med öron för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För din dotter som älskar serien har vi denna Patrol-keps med valparnas öron som sticker ut. Kepsen, som är enfärgad för varje karaktär, är riktigt söt och välsydd. Framstycket är böjt som en amerikansk basebollkeps.
Matériau

Flanelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paw Patrol Keps med öron för flickor

Den här kepsen med öronlappar är tillverkad av mjukt, slitstarkt tyg och har utformats med aktiva flickor i åtanke: designen i en storlek som passar alla innebär att den kan anpassas till olika storlekar, så ångra inte ditt köp, eftersom den ger extra skydd mot stark vind och bländande sol samtidigt som den är bekväm att bära hela dagen lång. En bra present till ditt barn.

En bekväm, justerbar keps

Var och en av Patrol Cap har en valpkaraktär från serien; din dotter kommer lätt att känna igen alla karaktärer.

Den här kepsen är designad med premiummaterial för att säkerställa exceptionell hållbarhet, vilket gör den till det perfekta valet för alla utomhusaktiviteter. Den mjuka och bekväma blandningen av bomull och polyester gör att den sitter skönt på huvudet. Den är lätt vadderad för extra komfort och har ett justerbart band baktill som enkelt kan anpassas till olika huvudstorlekar.

Hundöron

Den unika örondesignen ger en rolig touch till designen, medan den ikoniska Patrol-logotypen broderad på framsidan stolt visar bärarens medlemskap i de äventyrliga vännerna Chase, Marshall, Ruben, Skye, Rocky och Zuma. De ljusa färgerna passar perfekt ihop med favoritkaraktärernas färger.

Det rundade visiret skyddar effektivt ögonen från solens skadliga strålar samtidigt som barnen kan njuta av utomhusaktiviteter i varmt väder. Den slitstarka konstruktionen gör att kepsen kommer att vara en trogen följeslagare under lång tid. De påsydda öronen på toppen ger en söt touch till denna accessoar!