Visar alla 5 resultat

Harry Potter-dräkt för tjejer: Hogwarts studentdräkter

Bland de mest populära dräkterna för Halloweenfesten finns naturligtvis häxdräkter. De är faktiskt den ultimata symbolen för säsongen. Du kan göra ett statement i år genom att köpa en häxdräkt till ditt barn. Du kommer garanterat att glädja henne, och hon kommer att vara helt i harmoni.

Våra barn älskar att klä ut sig till Hogwarts-elever. Var och en har sitt favorithus: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Slytherin, och var och en har sin egen kostym! Vissa saker från deras garderob kan användas till deras lek. Så här blir du den obevekliga Hermione Granger för en flickas kostym!

Hermione Granger (eller någon annan flicka som studerar på Hogwarts)

Om det är en flickdräkt ska du välja en knälång kjol, gärna veckad och svart. Du kan lägga till en svart eller grå tröja med V-ringning och ett par strumpor med hög kalv, perfekt för ditt lilla barn. Hogwarts studenter bär vanligtvis en slips i sina husfärger och en matchande halsduk i kallt väder. Allt du behöver göra är att komplettera din lilla flickas outfit med en häxcape! Dessutom är sweaterklänningen, broderad i de fyra Hogwarts-husens färger för ditt barn att bära, perfekt för sorteringshattceremonin eller helt enkelt för en dag i skolan. Om du inte har allt detta till hands gör Little Pirates det enkelt för dig med denna kompletta Hermione-dräkt.

När det gäller Hermione Granger-tillbehör är Time-Turner-halsbandet fortfarande det mest kända. Lägg bara till några böcker, lite rufsigt hår och din prinsessa kommer att vara perfekt! Om din dotter har en preferens för Luna Lovegood, kommer det att vara mer av en peruk med långt blont hår och originalglasögon.

Övriga kläder från Harry Potter-universumet för flickor

Harry Potters värld befolkas av en mängd olika karaktärer. De är alla lämpliga för cosplay. Här är några tips om din dotter vill sticka ut bland Hogwarts-eleverna.

Dobby

Husalfdräkten är lätt att ta på. Allt du behöver för din lilla flicka är en Dobby-mask och trasiga kläder, eller till och med ett stort enfärgat tyg i beige nyanser. Barfota eller med flip-flops och så är det klart!

Hedwige

För små flickor som är fans av ugglan som har följt med Harry genom åren kan du välja en flickdräkt som gör att hon kan ta fågelns utseende.

Voldemort eller en hatare

Att maskera sig som Voldemort eller en hatare är också ganska enkelt. När maskerna är i din lilla flickas händer är allt som återstår för henne att bära svarta kläder, eventuellt en svart klänning med huva. Falska Voldemort- eller Stalker-händer kompletterar hennes förklädnad.

Varför välja en Harry Potter-utklädnad till din dotter?

För att få en unik stil från sin favoritsaga

Om din dotter är ett Harry Potter-fan kommer de kläder som säljs på marknaderna att tillfredsställa alla hennes behov. Från huvtröjor till strumpor, de Harry Potter-flickkläder som hon behöver som ett obestridligt fan av denna fantastiska saga finns tillgängliga online och i god kvalitet. För en mer diskret touch har Harry Potter-handskar och halsdukar fördelen att de passar till alla stilar.

Gryffindor eller Slytherin? Gör rätt val med en Harry Potter maskeraddräkt för din lilla flicka

Sorteringshatten bestämmer inte vilket hus din lilla flicka ska bo i, det är upp till dig att välja mellan Slytherin och Gryffindor. Beroende på hennes personlighet och smak bör du välja de Harry Potter-kläder som passar din dotter bäst. Oavsett om det är en tröja, T-shirt eller pyjamas, måste du gå till rummet i hennes motsvarande hus.

Gryffindor i rött eller Slytherin i grönt, kläder från dessa hus är tillgängliga för att möta hennes stilbehov och försköna hennes outfits, förstärka färgerna i hennes favorithus.

Så här väljer du rätt Harry Potter-kostym för flickor

Det finns flera kriterier att ta hänsyn till när du väljer den bästa Harry Potter-dräkten till din dotter. Om ditt barn är ett riktigt fan och älskar att klä sig, är det bäst att få henne några kvalitetskläder. Dessa kommer att stå emot tidens tand och kan tas på och av flera gånger. Välj gärna en trollkarlsmantel: tack vare sin vida skärning kan den bäras länge, även om ditt barn växer snabbt. Du kan sedan göra den personlig så att den passar dig och ditt barns smak.

Det finns också Harry Potter-dräktset. Då har du det viktigaste: trollkarlens mantel och de viktigaste tillbehören. Fördelen: allt-i-ett, praktiskt och effektivt. Slutligen, tänk på storleken på ditt barn, om dina artiklar finns i lager och leveranstiden för dina nya produkter för att se till att du har alla festartiklar!”

Oumbärliga tillbehör

För att göra din lilla flickas Harry Potter-dräkt komplett finns här några tillbehör som hon kanske gillar.

  • Stav: Du kan köpa en i butiken eller ta med dig en fin träbit på en familjepromenad i skogen
  • Märken: dessa placeras på trollkarlens mantel eller kappa för att identifiera bärarens hus. Du måste se till att trollkarlens mantel inte redan har ett märke. Om inte, kan du hitta en i affärer. Du kan också tillverka en av kartong och aluminium
  • Marauder’s karta
  • En kvast: En kvast är bara till för Quidditch-spelare. Är detta föremål det transportmedel som trollkarlar föredrar?
  • Sorteringshatten
  • Detraktorhänder eller Voldemort
  • Fjäderpenna och en skriftrulle

Bref, har du valt den fantasi i Harry Potter-världen som passar din dotter? Hur ska du utrusta henne? Allt du behöver göra är att lära din lilla flicka en av Harry Potters magiska formler så kommer hon att vara redo för Halloween eller vilken maskerad som helst!