Visar alla 21 resultat

Visar alla 21 resultat

Barn gillar verkligen att plaska runt i vattnet. För att kunna göra det behöver de rätt utrustning. Men att välja en baddräkt för flickor kan vara en huvudvärk för föräldrar. I sommar kommer din lilla flicka att vilja ha en baddräkt som hon kan bära tillsammans med sina vänner. Ett val som kombinerar intelligens och mode kommer att ge din prinsessa en underbar tid.

Vill du veta vilken baddräkt du ska välja till din lilla flicka? Den här artikeln hjälper dig att göra rätt val. Du hittar också en hel kollektion med badkläder för flickor och andra kläder i vår butik: jumpsuits, t-shirts, klänningar etc.

Vilka är kriterierna för att välja en baddräkt för flickor?

För att välja rätt baddräkt för din lilla flicka måste du först ta hänsyn till vissa viktiga faktorer. Alla flickor har faktiskt inte samma kroppsform, vilket är anledningen till att du måste ta hänsyn till ditt barns. Du måste också titta på baddräktens stil och om den har några mönster.

Flickor uppskattar feminina stilar som kortärmade badkläder för flickor. Med sin vackra finish är den blommiga baddräkten för flickor mycket mer feminin än den föregående. Dessutom låter den din prinsessa se ut som bäst. För att göra det bästa valet bör färg och trend inte förbises.

Det tvådelade bikinisetet för flickor är en vacker baddräkt som du kan köpa. Det är inte bara trendigt, det är också mycket attraktivt. Komfort är viktigt för barn. Det är därför vi har tagit fram det tvådelade baddräktssetet för flickor. Det är ett mycket lätt set tillverkat av andningsbart tyg för ditt barns optimala komfort.

Överdelen har snörning och underdelen är tryckt med vackra, eleganta mönster och passar barn mellan två och tolv år. Den är tillverkad av mjuk spandex, så din prinsessa kommer att känna sig bekväm hela tiden när hon bär den. Slutligen måste baddräkten vara precis rätt för barnet. Det betyder att du ska undvika att välja en storlek större eller mindre, eftersom det skulle vara obekvämt eller orsaka irritation på huden.

Varför välja badkläder baserat på material?

Att välja en baddräkt baseras också på materialets kvalitet. Det senare måste vara motståndskraftigt för att förhindra att baddräkten rivs sönder. Elastiskt material är bäst lämpat för att säkerställa att baddräkten formar sig efter en flickas figur. Den kortärmade baddräkten för flickor är dock en modell som passar alla flickor.

Den är tillverkad i stretchmaterial och finns i flera olika storlekar. Spandex är ett perfekt material för en baddräkt, eftersom det kan töjas utan att deformeras. Den tvådelade baddräkten för flickor är tillverkad av spandex. När den är ute ur vattnet torkar den snabbt, vilket är en av de många fördelarna med detta material.

Nylon är det senaste tillskottet på listan över rekommenderade material för badkläder. Du kommer att se dess egenskaper i baddräkten med körsbärsmönster för tjejer. Det är en flexibel baddräkt i nylon som anpassar sig perfekt till varje figur. De långa ärmarna skyddar dina barns armar från solen.

Varför ska man välja en baddräkt för flickor beroende på typ av aktivitet?

Typ av aktivitet kan fortfarande tas med i beräkningen när du väljer en baddräkt. Det är faktiskt mer intressant att fråga sig själv vad baddräkten ska användas till innan man köper den. Vissa baddräkter är bättre lämpade för poolen än andra. För poolbruk är det bäst att välja klorresistenta badkläder.

För simlektioner är en kortärmad baddräkt för flickor mer praktisk. Denna baddräkt håller ditt barn bekvämt under hela passet. Med sin mönstrade design är det en stil som varje liten flicka kommer att älska. För stranden är dock en tvådelad baddräkt för flickor perfekt. Den är också mycket bekväm.

Överdelen är ett volangt linne och underdelen har ett rutmönster. Passar flickor mellan två och fjorton år. På vår Små Pirater-sida finns också baddräkter som är lika lämpliga för stranden som för poolen. Baddräkten i ett stycke ger maximal komfort, oavsett aktivitet.

Det elastiska midjebandet gör att dina tjejer kan röra sig utan problem. På samma sätt är det tvådelade baddräktssetet för flickor perfekt för stranden och poolen. Det är lämpligt för flickor mellan två och tolv år.

Vilken baddräkt ska du välja till dina små flickor?

Det finns en mängd olika baddräkter för din lilla flicka. Men hon skulle inte uppskatta vilken baddräkt som helst som du ger henne. Den blommiga baddräkten för flickor är den som smickrar små flickor tillräckligt. Detta beror på dess vackra blommor tryckta i alla riktningar. Det är en mycket smidig baddräkt, tillverkad av mycket mjuk akryl.

Din lilla flicka kommer inte att riskera någon hudirritation. Dessutom andas designen, så att den håller sig sval i varmt väder. Den torkar också mycket snabbt, så din lilla flicka kommer inte att känna sig kall efter att ha kommit upp ur vattnet. Det tvådelade bikiniset för flickor kommer garanterat att falla din dotter i smaken. Det är ett underbart set som också är tillverkat av tyg med blommönster.

Denna baddräkt är lämplig för flickor mellan två och fjorton år. Den är lätt att ta på tack vare dragsko. Den tvådelade baddräkten för flickor är mycket bekväm och lämplig för sommaren. Den är tillverkad av ett stretchtyg som anpassar sig till alla kroppsformer.

Dessutom är den lätt att ta på. Den stramar inte åt kroppen och kliar inte på huden. Baddräkten i ett stycke är en dräkt som din lilla flicka kan ta med sig överallt. Det är också en baddräkt som ser bra ut på alla små flickor. Det är en av Små Pirater flaggskeppsprodukter.

Så här tar du hand om dina flickors badkläder

En dålig tvätt, sköljning eller torkning kan snabbt göra din dotters baddräkt sliten. Faktum är att badkläder behöver vårdas för att hålla längre. Därför är det viktigt att vidta vissa åtgärder för att hålla ditt barns badkläder i gott skick hela tiden. Skölj baddräkten med rent vatten efter varje simtur.

Annars kan den skadas av kvarvarande klor eller havsvatten. Maskintvätt skadar fibrerna, liksom användning av blekmedel och tvättmedel. Använd däremot en mild tvål för en noggrann tvätt. När du vill torka baddräkten ska du dessutom inte vrida ur den, utan torka den i en handduk.

Istället för att använda torktumlare, lufttorka. Det är dock bäst att lägga baddräkten i skuggan. På så sätt undviker du att solens strålar missfärgar textilfibrerna.