Trendig basker i en rad olika färger för flickor
Moderiktig basker för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Moderiktig basker för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna moderiktiga basker för flickor är en trendig hatt som kommer att förhöja din dotters hela outfit. Hon kan bära den för ett speciellt tillfälle, som att delta i skolevenemang. Din lilla dotter kommer att se elegant ut i den. Den moderiktiga baskern för flickor är en viktig accessoar för alla unga flickor.
Tranche d'âge

0 à 6 ans

Matériau

Coton,polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Moderiktig basker för flickor

Basker med pärlor

Den här mössan är dekorerad med pärlor, vilket gör den ännu mer attraktiv. Den finns i en rad olika färger så att du kan välja den som passar din dotter bäst.

Den moderiktiga baskern för flickor är ett måste för alla unga flickor som vill lägga till en touch av stil och elegans till sin outfit.

Den här baskern är designad med ett mjukt, bekvämt tyg som garanterar bekvämt slitage under hela dagen.

Basker av bomull

Den här mössan är tillverkad av bomullstyg och är perfekt för att hålla ditt barns huvud varmt på vintern. Den har ett elastiskt band runtom för bättre passform på huvudet.

Med sin klassiska och tidlösa form kan denna basker lätt anpassas till alla klädstilar. Den finns i en mängd olika ljusa, trendiga färger, från pastellrosa till elegant svart, passionerat rött och djupblått.