Visar alla 19 resultat

Visar alla 19 resultat

Leken är en viktig del av ett barns utveckling. Barbiedockan och Ken-dockan är några av de bästa leksakerna som barn älskar. Enbart dessa leksaker har blivit en värld, om inte ett helt universum. Det har kommit ett antal leksaker, kit och tillbehör baserade på Barbie-dockan och Ken-dockan, men det är inte lätt att välja.

För att göra det enkelt för dig har varumärkesbutiken Sma Pirater bestämt sig för att ge dig de bästa urvalen av Barbie-dockor som passar ditt barn.

Vilka är kriterierna för att välja en Barbie-docka?

Dockor är bland de leksaker som är mest älskade av barn, särskilt flickor. Om du har söta små prinsessor hemma är det en bra idé att ge dem en blond Barbie-docka från vår Sma Pirater Butik. Du kommer inte bara att hålla dem sysselsatta, utan du kommer också att göra dem glada. För att göra det bästa valet av Barbie-docka är det dock viktigt att följa några kriterier. Du måste till exempel ta hänsyn till barnets utvecklingsstadium, barbiedockans storlek, säkerhetsstandarder och dockans modell.

Barnets utvecklingsstadium

Den första parametern att ta hänsyn till när du väljer leksak till ett barn är naturligtvis barnets utvecklingsstadium. Detsamma gäller för Barbie-dockan. Detta kriterium avgör inte bara barnets potential, utan också hans eller hennes förståelsenivå. Så det är viktigt att ge ditt barn en Barbiedocka som är rätt för deras ålder och utvecklingsnivå.

En tvååring kommer till exempel inte att kunna använda en Barbiedocka som är designad för en 9-åring. Han kommer att bli uttråkad eller frustrerad över spelet och till slut lämna det bakom sig. För din dotter är det viktigt att värdesätta Barbiedockor som varken är för enkla eller för komplexa.

Barbiedockans storlek

Storleken är av största vikt när du väljer en Blond Barbiedocka. För barn rekommenderar vi att du väljer mini-Barbiedockor. De är i allmänhet mycket små och kan enkelt anpassas till barnens längd.

Ett av tipsen som hjälper dig att göra rätt val är att mäta. För att veta den perfekta storleken på den docka som passar ditt barn bäst är det tillrådligt att inte överskrida längden från fingrarna till armbågen.

Säkerhetsstandarder

Förutom storleken finns det också säkerhetsstandarder som inte bör förbises när du väljer en Barbie-docka till din dotter. Barn ska leka med sin Barbiedocka antingen i närvaro av sina föräldrar eller i deras frånvaro. Tänk på att den lilla prinsessan kan stoppa dockan i munnen. Därför är det viktigt att förse henne med säkra och pålitliga tillbehör och kit.

För ditt barns säkerhet är det en bra idé att ta reda på vad flickdockan är gjord av. Barbie-dockorna som erbjuds i vår butik uppfyller säkerhetsstandarderna perfekt.

Valet av modell för den blonda Barbie-dockan

Det finns en mängd olika modeller av Barbie-dockor. Men det är inte alla som erbjuder samma fördelar. Ditt val beror på vad du vill att ditt barn ska uppnå. Vissa Barbiedockor gör det möjligt för barnen att få bättre motoriska färdigheter på kort tid. Det gör dem särskilt intelligenta och de är också mycket skickliga.

Så om du vill att din dotter ska lära sig simma kan du ge henne en Barbie sjöjungfru docka för flickor. Det här är en docka klädd i vackra accessoarer som ger henne en fantastisk figur. Hon kommer också med en prinsesskrona, ett vackert pärlarmband och ett halsband.

Du kan välja den blonda Barbie-dockan med flipper för flickor eller Barbie i sjöjungfrustil från Dreamtopiap för flickor. Båda är lika fantastiska. Det som gör denna docka speciell är längden på hennes strålande hår och hennes färgglada, fängslande flipper. Dessutom har Barbie-dockan med flipper för flickor örhängen, vilket gör henne ännu mer sublim. Ge henne denna vackra docka och hon kommer garanterat att älska den.

Vilken blond Barbie-docka ska du ge din dotter?

Valet av Barbie-docka görs utifrån de aktiviteter Barbie utför och även det mål du vill att ditt barn ska uppnå. Så för att förvärva sportfärdigheter kan du välja Barbie-dockan för tjejsport. Den blonda Barbie Fitness-dockan för flickor tillhör också sportkategorin.

Dessa är mycket flexibla dockor som kan utföra en mängd olika realistiska rörelser. I sällskap med denna docka kommer din dotter att kunna imitera Barbies positioner samtidigt som hon tränar sina leder. När det gäller mode har vår butik ett brett utbud av Barbie-dockor och tillbehör att välja mellan. De mest kända är till exempel:

  • Dockan i Barbie-stil
  • Docka i Barbie-stil med kattmotiv – kläder för flickor
  • Prinsessdocka i Barbie-stil för flickor med brunt hår
  • Docka i Barbie-stil för flicka med klänning

Dessutom finns det alternativa kläder för dina blonda dockor i vår Barbie-dockkollektion. Snåla inte in på moderiktiga kläder med olika skärningar till din lilla flicka. Ge henne en hel serie kläder för att uppmuntra henne att leka med sin idol. Barbie prinsessdockklänning är ett smart val som kommer att glädja din dotter.

Varför ge ditt barn en Barbie-docka?

Dockan spelar en viktig roll i ett barns psyko-emotionella utveckling och liv. När hon gör det till en vana att leka med Barbiedockan hjälper det henne att utveckla inte bara empati utan också förmågan att förstå andra. På så sätt lär sig barnet att inse att andra också har känslor.

Denna lätta integration i samhället fortsätter att inspirera fler och fler föräldrar att vända sig till denna pedagogiska leksak. Även om Barbiedockor är designade med en kvinnlig figur i åtanke, är de inte bara till för flickor.

Pojkar kan också använda dem för att njuta av fördelarna med Barbie-dockor. Dessutom, om ditt barn kämpar för att få vänner, är det en bra idé att ge dem en Barbie-docka som följeslagare.

Vid vilken ålder bör du ge ditt barn en Barbiedocka?

Den perfekta åldern för att ge din dotter en Barbiedocka är mellan 5 och 6 år. Du kan också välja att ge en till din lilla 3-åriga prinsessa, men tänk på att hon inte riktigt vet hur man leker med dockor även om hon älskar dem. Att ha en docka innebär att man vet hur man klär av och på den.

Tyvärr vet 3-åriga flickor i allmänhet inte hur man gör detta. Det är bäst att vänta tills hon är 4 år. Men om du märker att barnet redan kan klä på Barbie-dockan trots sin ålder kan du alltid ge den till henne.