Visar alla 11 resultat

Flickring: så väljer du ett bekvämt och snyggt smycke

Hon är liten, men hon älskar redan smycken. Du vill skämma bort din unga dam. Du bestämmer dig för att ge henne en ring. Att välja ett vackert smycke till ett barn har dock sina krav. Du måste välja ett smycke som passar henne och som är säkert för henne. Att se till att hon känner sig bekväm är av största vikt. Den här artikeln är tänkt som en guide för att hjälpa dig att välja rätt ring till en liten flicka.

Hur du väljer en ring till en liten flicka

Att välja en ring till en liten flicka ställer vissa krav:

 • Fri storlek
 • Respekt för fingrets morfologi
 • Tåligt material
 • Säkerhet för barn
 • Stil
 • Barnets passion, etc.
 • Barnets passion
  Alla dessa parametrar bör känneteckna den lilla flickans ring. Låt oss fördjupa oss i var och en av dem.

  Rätt storlek på ringen

  Ett smycke bärs för nöjes skull. Det måste därför vara bekvämt. Att välja rätt storlek hjälper ditt barn att känna sig bekväm. Bekvämlighet är ett av kriterierna att ta hänsyn till. En liten flickas ring kommer att falla av och försvinna om den flyter runt fingret. Den hindrar blodcirkulationen om den klämmer på fingret. Detta kommer att vara obekvämt, till och med smärtsamt, för ditt barn. För att undvika detta besvär, mät omkretsen på ditt barns finger. Här är 3 sätt att göra det.

  Mät fingeromkretsen med hjälp av ett snöre

  Du kan använda ett måttband för att mäta barnets fingeromkrets. Att använda ett snöre är praktiskt. Om du använder ett snöre behöver du fortfarande måttbandet. Du använder det för att mäta snöret. Linda snöret runt det finger som ska bära smycket. Ett helt varv motsvarar omkretsen på fingret. Gör en markering där snöret möter sin första ände.

  Ta detta mått i mitten av falangen närmast fingerbasen. Vänligen observera. När du lindar snöret runt fingret ska du släppa lite. Detta för att ta hänsyn till de något bredare lederna. Linda nu ut snöret och mät från den första änden till den markerade punkten. Använd måttbandet eller en dubbel decimeter.

  Använd den virtuella ringmätaren

  Om ditt barn redan har en ring för en liten flicka kan du använda den. Anslut till internet. Använd en virtuell ringmätare. Placera ringen på skärmen. Flytta runt juvelen.

  Om ringhängaren blir osynlig är barnets ring större. Ringen har fel storlek. Om bandet har en mindre omkrets än din dotters ring, fortsätt leta. Rätt storlek motsvarar ringens innerdiameter. När du hittat rätt storlek, kontrollera att utsidan av ringens omkrets är synlig. Detta hjälper dig att vara så exakt som möjligt.

  Få det korrekta måttet taget av en guldsmed

  En guldsmed är ett proffs på smycken. Att anförtro honom uppgiften att mäta ditt barns fingeromkrets är en bra idé. Han kommer att ta hänsyn till ett antal parametrar som ligger utanför din kontroll. Han har en serie ringar som han kommer att sätta på din dotter.

  Vilken ring du ska välja beroende på fingermorfologi

  Det du letar efter är en ring som kommer att pryda din dotters hand. I det här fallet måste du vara uppmärksam på harmonin mellan ringen och fingrarnas form. Om ditt barn har långa, smala fingrar, ge henne en bred liten flickring. En tunn ring med ett stort motiv fungerar också.

  Långa, smala fingrar är tur. Flera olika typer av ringar framhäver dem på bästa sätt. Din dotter kanske har tunna, medellånga fingrar. I så fall har hon tur. Eftersom fingrarna är medellånga kan de tåla stora ringar.

  Å andra sidan är tunna ringar mer lämpliga för smala fingrar. Men tänk om din lilla flickas fingrar är breda och medellånga? I så fall kommer breda ringar att göra susen. Du har möjlighet att ge en vacker ring till en liten flicka med en medelbredd. Den kommer att se bra ut på ditt barn. Denna typ av finger framhäver också smycket. En justerbar fjärilsring för flickor kommer att göra susen.

  Vissa barn har tunna, korta fingrar. Vi rekommenderar en tunn ring. Om ringen är medelbred kommer den också att passa din unga dam. Slutligen, låt oss titta på vad som förskönar breda, korta fingrar. Om din dotter har dessa fingrar ska du köpa henne en medium ring. En luftig ring som vår genombrutna hjärtformade ring för flickor kommer också att passa henne. Den finns i guldimitation och silver.

  Den genombrutna hjärtformade pilringen är också en hit. Denna högkvalitativa och mycket eleganta modell finns tillgänglig på Små Pirater nu. Så fort du ser den förstår du varför barn faller för den.

  Material att välja

  Om du vill köpa smycken som håller länge är vissa material ett måste:

  • Tungsten
  • Tungsten
  • Rostfritt stål
  • 925 silver, etc.

  Att skaffa smycken tillverkade av dessa material är en värdefull investering. Silver är känt för sin pålitlighet. Detta material håller länge. Silver 925 missfärgas med tiden. Men det är inget att oroa sig för. Lite underhåll är allt som krävs för att återställa dess lyster.

  Rengör din dotters silverring efter varje användning. Du behöver en handduk för glasögon. Ädla material som silver och guld väger tungt i handväskan. Därför är rostfritt stål det bästa valet. En flickring i rostfritt stål är både billig och tålig. Den rostar inte, får inga skåror eller repor. Detta smycke finns i guld och silver.

  När det gäller volfram är dess styrka oöverträffad. Det är en av de tuffaste metallerna på planeten. Briljansen i detta material är extremt långvarig. Det är också hypoallergeniskt. Volfram är också billigare än guld och silver. Det räcker med att säga att detta material har alla de bästa tillgångarna på sin sida.

  Din dotters säkerhet

  Vissa material irriterar barns hud. Välj en ring för en liten flicka som är tillverkad av ett allergivänligt material. Som rostfritt stål, till exempel. Kontrollera alltid att du köper ett smycke som är fritt från förbjudna material:

  • Nickel
  • Nickel
  • Bly
  • Kadmium, etc.

  Dessa material är farliga för alla människor. Om du är osäker, ta hjälp av en guldsmed.

  Ringstilen som tilltalar små flickor

  Din dotter lever fortfarande i en värld av glada färger. Ringar med ett färgglatt mönster kommer att tilltala henne. Den justerbara fjärilsringen för flickor passar in i barnens stil. Det gör även den justerbara fjärilsringen.

  Din unga dams passioner

  Om din dotter älskar djur ska du ta hänsyn till det. Vår enhörningsring för små flickor kommer att tilltala henne. Dessutom har den färger precis som barn gillar dem. Håll koll på din dotter. Hon kommer säkert att titta på TV när det är dags för tecknade serier. Om hon har en favorithjältinna kan det vara ett bra tips för hennes present.

  Några tips om ringen till den lilla flickan

  Håll koll på din dotter när hon bär sin ring. Hon får inte stoppa den i munnen. Ta av ringen innan hon går och lägger sig. Undvik att använda din dotters ring varje dag. Reservera den för speciella tillfällen.