Visar 1–40 av 50 resultat

Visar 1–40 av 50 resultat

På sommaren med vackra sandaler eller på vintern med en fin kappa, en klänning är ett måste för en liten flicka när som helst på året. För en exceptionell händelse som ett bröllop eller en födelsedag, eller bara för skojs skull, är det viktigt att överväga några viktiga kriterier när du väljer den bästa modellen.

Vilka kriterier ska du ha när du väljer klänning till din dotter?

Oavsett säsong eller tillfälle har klänningen alltid varit en viktig outfit för små flickor. De finns i en mängd olika snitt, former och, framför allt, färger. För att välja den perfekta klänningen är det viktigt att ta hänsyn till vissa kriterier. Nedan får du lära dig hur du väljer en klänning till din lilla flicka.

Snittet

Eftersom en liten flicka måste kunna röra sig fritt för att kunna gå, springa eller till och med gå i trappor väljer vi en bekväm, välsittande klänning. Klänningar som är för åtsittande bör undvikas för flickor under 3 år, eftersom de ofta är en källa till obehag och irritation.

Var också uppmärksam på klänningens fåll, som ska vara tillräckligt bred för att inte bromsa barnet när hon kryper eller lär sig att gå. Välj prinsess- eller markisskärning, lös i midjan.

Klänningens längd

Det finns olika typer av klänningar: över knäet, under knäet, mitt på kalven eller till och med mycket långa. För små flickor under 2 år är klänningar som går under knät att föredra eftersom de inte är i vägen för barnet, och ännu mindre för föräldrarna, när de byter blöja.

Från 3 till 8 års ålder är den maximala rekommenderade längden mitt på höften, för att undvika att barnet faller när det går på klänningen.

Modeller som sitter nära kroppen är inte lämpliga för barn under 10 år.

Materialet

Klänningar kan tillverkas av en mängd olika naturliga eller syntetiska material. Läs därför etiketterna noga innan du köper en viss modell. Produkter där det står “Håll borta från eld” ska undvikas, för andra beror det helt på :

  • Säsongen, på midsommar överges syntetiska material till förmån för bomull, som är lättare och andas bättre.
  • Barnets hud, känslig och atopisk hud reagerar ibland på syntetiska material, så det är bäst att undvika dem.
  • Utifrån barnets klädvanor, vissa svettas mycket i lycra, andra känner sig bekväma i det.

Stil och färger

Slutligen, när du väljer en klänning för små flickor bör du också tänka på stil och färger. Klänningar för små flickor finns i alla stilar och material, beroende på säsong och kollektion, så du kommer att bli bortskämd med valmöjligheter.

Beroende på din ålder, men också din hår- eller hudfärg, kan du välja olika färger. Om du inte är säker kan du besöka webbplatser för barnmode, de kommer att vara till stor hjälp.

Välja klänning efter situation

I allmänhet finns klänningar tillgängliga för små flickor från 3 månaders ålder. För vanliga utflykter kan du till exempel välja en vacker blommig klänning med veck. Välj en fodrad bomullsklänning som är lätt och flödande för ditt barns komfort.

Stilmässigt kan du välja en kortärmad eller ärmlös klänning med knappar, asymmetriska volanger, rund halsringning och volanger vid midjan.

För enklare passform kan du välja modeller med band som fästs med tryckknappar på klänningens sidor och tryckknappar.

Om du ska gå på stan kan du välja en denimklänning med fickor till henne. Välj en klänning med två påsydda fickor och en rundad fåll för att hålla din lilla flicka stilfull.

För speciella tillfällen, när du måste gå till en ceremoni, välj plisserade puderklänningar. Din lilla flicka kommer att se riktigt söt ut i denna rundhalsade, ärmlösa plisserade klänning.

3 sätt att klä din lilla flicka

Barnmode blir alltmer kreativt och fängslande. Det finns flera modeller av klänningar för små flickor med mycket söta tryck. Larobe de cérémoniepour petite fille är en av dessa fashionabla klänningar.

Ceremoniell klänning för små flickor

Gör du dig redo att gå på bröllop med din lilla flicka? Letar du efter en vacker klänning för en liten flicka som får henne att sticka ut? Att välja en rosa festklänning för barn är det bästa du kan göra för detta tillfälle.

Den puderrosa klänningen är en ärmlös tyllklänning för små flickor. Det är en mycket fyllig klänning för små flickor tillverkad av ren bomull och polyester. Dessa material repar inte eller orsakar irritation. Den puderrosa festklänningen för små flickor består av en bustier och en kjol som är helfodrad med voile av hög kvalitet. Den är knälång så att din lilla flicka kan röra sig fritt.

Klänningen kommer att ge henne en viss komfort och charm. Varje liten flicka borde ha den i sin garderob.

Dopklänning för liten flicka

Letar du efter en dopklänning för en liten flicka? Du måste göra detta val klokt eftersom det är en speciell dag i din lilla flickas liv och hon måste se söt ut! För din lilla flickas dop kan du välja mellan vitt, rosa eller beige. Så du kan välja en vit klänning eller en puderrosa klänning, det är upp till dig.

Välj en klänning tillverkad av 100% naturmaterial för komfort. Välj klänningar tillverkade av flytande material.

När det gäller klänningens längd kan du välja mellan en lång eller kort klänning. Det finns många olika typer av barndopklänningar. Utan tvekan hittar du rätt för din lilla flicka.

Födelsedagsflickans prinsessklänning

Du har planerat ett födelsedagskalas för din lilla flicka och letar efter den perfekta barnklänningen för kalaset? En outfit som kommer att sublimera din älskling och som hon kommer att känna sig bekväm i.

Det viktigaste är faktiskt att din lilla flicka förvandlas till en prinsessa med sin klänning! En rosa tyllklänning är perfekt för detta tillfälle.

Kort sagt, att ge din lilla flicka en klänning är en gest som kräver att du tar hänsyn till vissa kriterier. Det kommer dock att vara hennes stora nöje att hitta en klänning som gör henne till en riktig prinsessa.

I vår onlinebutik hittar du trendiga klänningar för flickor till låga priser. Våra produkter finns i mönster eller enfärgade för en elegant eller fin look. Så tveka inte och gör ditt val.