Trendig sommarhatt för baby med flera valmöjligheter
Sommarmössa med prickar för baby
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sommarmössa med prickar för baby

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

När du är ute i dagsljus med ditt barn är det viktigt att ha denna polkaprickiga babykeps till hands. Denna accessoar skyddar ditt barns ansikte och ögon från solens strålar. Denna accessoar är särskilt viktig på sommaren. Den prickiga sommarmössan finns i en rad olika färger för att passa ditt barns smak.
Material

Bomull

Barnets ålder

4 till 12 månader

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sommarmössa med prickar för baby

Den prickiga babykepsen är en absolut gullig och funktionell accessoar för att skydda ditt barns känsliga huvud från solens strålar under varma sommardagar. Med sin lekfulla prickiga design kommer kepsen att ge en touch av söt stil till alla kläder som ditt barn bär. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt, mjuk och bekväm att bära, vilket gör den till det perfekta valet för aktiva bebisar som älskar att utforska sin omgivning.

Keps med små öron

Den här kepsen är utsmyckad med prickar och har små öron för att göra den ännu sötare för din bebis. Du kan använda den för att fotografera din loulou under dina fotograferingar.

Den prickiga babykepsen är en bedårande och praktisk accessoar för små barn. Den är tillverkad av mjuka, lätta material och är perfekt för att skydda ditt barns huvud och ansikte från solens strålar under varma sommardagar.

 

Justerbart lås

Den här mössan är tillverkad av fint, lätt bomullstyg. Den har en justerbar kardborreknäppning som gör att den sitter bra runt huvudet på din nyfödda baby.

Den vita prickiga designen på en färgglad bakgrund ger en touch av skoj och stil till ditt barns kläder. Mössan har också ett visir som skyddar ditt barns ögon från solens direkta strålar.