Svart och rosa flugkapsyl för flickor på bordet
Tjejkeps med fluga
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Tjejkeps med fluga

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är den perfekta accessoaren för din lilla prinsessa i sommar: denna förtjusande keps med fluga för flickor! Den är lätt, luftig och bekväm att bära. Den är utsmyckad med en stor rosett med pärlor och kommer att se fantastisk ut på din lilla flicka.
Tranche d'âge

3-8 ans

Matériau

Coton

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejkeps med fluga

Kort sagt, flugan för flickor är ett måste för alla unga flickor som vill lägga till en touch av sofistikering och elegans till sin garderob.

Med sin överlägsna kvalitet, originella design och mångsidighet är denna keps ett perfekt val för alla tillfällen.

Keps i mesh

Den här flickkepsen är tillverkad av högkvalitativt bomullstyg för att hålla länge. Den är också gjord av mesh för att möjliggöra god luftcirkulation och hålla ditt barns huvud svalt.

Mössan med fluga för flickor är en elegant och trendig modeaccessoar som ger en touch av sofistikering till alla outfits.

Den här kepsen är designad för tjejer som gillar att sticka ut med stil och originalitet.

Svart och rosa flugkapsyl för flickor på bordet

Justerbart lock

Den här flickmössan har ett justerbart band som gör att den passar perfekt på ditt barns huvud. Den kan matchas med avslappnade kläder, till exempel en sommarklänning eller jeansshorts.

Den här kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt och bekväm att bära. Den har en fluga i tyg som matchar kepsens färg, vilket ger den en elegant och distinkt look.

Flugan är säkert fastsatt på kepsen för att förhindra att den faller av eller lossnar.