Rosa babykeps med nackklaff och dragsko
Justerbar rosa solhatt för bebisar med SPF 50
272,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Justerbar rosa solhatt för bebisar med SPF 50

272,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en solhatt som håller ditt barn säkert och snyggt? Då behöver du inte leta längre än till vår justerbara rosa solkeps för baby! Denna keps för flickor har ett skyddande nackband och solskydd SPF 50+.
Matériau

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar rosa solhatt för bebisar med SPF 50

Den här söta och funktionella mössan erbjuder den perfekta kombinationen av stil och säkerhet. Den är speciellt utformad för att passa ditt barns huvud perfekt tack vare det praktiska justeringsbandet, vilket garanterar en säker och bekväm passform hela dagen.

Oavsett om du tillbringar en dag på stranden, i parken eller bara ute på en promenad kan du känna dig lugn när du vet att ditt barn är väl skyddat.

Redo att utforska!

Här är den soliga must-have accessoaren för din lilla: den justerbara rosa babykepsen! Den här söta mössan har ett skyddande nackband och SPF 50+ solskydd, vilket gör den perfekt för att hålla ditt barn säkert när du njuter av utomhuslivet.

Med dragskon kan du justera passformen på mössan, vilket garanterar en bekväm och åtsittande passform, medan den vackra rosa färgen säkert kommer att få ditt barn att sticka ut från mängden. Oavsett om du ska till stranden eller bara njuta av en dag i parken är denna keps ett must-have för alla barns garderob. Beställ din idag!

Rosa babykeps med nackklaff och dragsko
Rosa babykeps med nackklaff och dragsko

Och glöm inte att se söt ut!

Letar du efter en keps som håller ditt barn säkert och snyggt? Då behöver du inte leta längre än till vår justerbara rosa solkeps! Denna supergulliga keps har SPF 50+-skydd för att hålla skadliga UV-strålar borta.

Den har också ett justerbart nackband och dragsko för att säkerställa en perfekt, bekväm passform. Dessutom kommer den vackra rosa färgen säkert att glädja alla små fashionistas.