Babykeps i blått valben med nackklaff och dragsko
Babyblå solhatt med justerbara spännen
272,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Babyblå solhatt med justerbara spännen

272,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter det perfekta solskyddet för ditt lilla barn? Kolla in vår keps för babyflickor med justerbara band, SPF 50+! Denna söta keps har ett nackband och en dragsko för att fästa den, vilket ger en bekväm passform. Dessutom ger SPF 50+ ett utmärkt skydd!
Matériau

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Babyblå solhatt med justerbara spännen

Den här söta och funktionella mössan erbjuder den perfekta kombinationen av stil och säkerhet. Den är speciellt utformad för att passa ditt barns huvud perfekt tack vare det praktiska justeringsbandet, vilket garanterar en säker och bekväm passform hela dagen.

Oavsett om du tillbringar en dag på stranden, i parken eller bara ute på en promenad kan du känna dig lugn när du vet att ditt barn är väl skyddat.

Redo att utforska!

Din bebis känsliga hud behöver bästa möjliga skydd mot solen, och vår baby solhatt med justerbart valbensmönster, SPF 50 + ger det och mer därtill. Det breda brättet och nackbandet ger full täckning, medan dragskon säkerställer en åtsittande och komfortabel passform.

SPF 50+ ger överlägset skydd mot skadliga UV-strålar.

Babykeps i blått valben med nackklaff och dragsko
Babykeps i blått valben med nackklaff och dragsko

Och glöm inte att se söt ut!

Här är den blå solkepsen med justerbara valar, SPF 50+! Denna supersöta keps är perfekt för att skydda ditt barn från solen och har ett härligt valmönster. Det medföljande nackbandet ger extra skydd mot solens skadliga strålar, och dragsnöret säkerställer en perfekt passform.

Den här solhatten är tillverkad avlätt tyg som andas och är perfekt för varma sommardagar. Dessutom ger SPF 50+-faktorn överlägset skydd mot solens skadliga strålar.