Grå babykeps med nackklaff och dragsko
Justerbar grå solhatt för spädbarn
272,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Justerbar grå solhatt för spädbarn

272,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en solhatt som håller ditt barn säkert och skyddar det från solen? Då behöver du inte leta längre än till vår justerbara grå solhatt för baby! Denna solhatt för flickor med SPF 50+ har ett skyddande nackband och en dragsko för fästning.
Matériau

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar grå solhatt för spädbarn

Den här söta och funktionella mössan erbjuder den perfekta kombinationen av stil och säkerhet. Den är speciellt utformad för att passa ditt barns huvud perfekt tack vare det praktiska justeringsbandet, vilket garanterar en säker och bekväm passform hela dagen.

Oavsett om du tillbringar en dag på stranden, i parken eller bara ute på en promenad kan du känna dig lugn när du vet att ditt barn är väl skyddat.

Redo att utforska!

Här är det perfekta solskyddet för ditt lilla barn: vår justerbara grå babykeps! Denna söta och funktionella keps ger UPF 50+ skydd mot solen, samt ett skyddande nackband och dragsko för att hålla den på plats.

Tillverkad av ett lätt tyg med andningsförmåga är den perfekt för varma sommardagar utomhus. Dessutom är färgen grå säker på att passa med alla deras små outfits!

Grå babykeps med nackklaff och dragsko
Grå babykeps med nackklaff och dragsko

Och glöm inte att se söt ut!

Om du letar efter en solkeps som håller ditt barn säkert och skyddat från solen behöver du inte leta längre än till vår justerbara grå solkeps!

Kepsen harSPF 50+-skydd, ett skyddande nackband och en dragsko för att knyta fast den. Dessutom är den grå färgen perfekt för att hålla barnet svalt i värmen.