Rosa flickmössa med regnbågsmotiv
Regnbågsmössa för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Regnbågsmössa för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vi presenterar vår nya regnbågsmössa för tjejer! Denna ljusa och färgglada keps är perfekt för soliga dagar utomhus. Det mjuka tyget som andas håller ditt barn bekvämt hela dagen, medan det bedårande regnbågsmönstret säkert får henne att le på läpparna.
Matériau

POLYESTER

Type de sangle

Ajustable

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Regnbågsmössa för flickor

Och den justerbara remmen gör att kepsen kan växa med ditt barn.

Oavsett om du letar efter en stilig ny accessoar till din lilla flicka eller om du helt enkelt villskydda solen från hennes ögon, är vår regnbågsmössa den perfekta lösningen. Så vänta inte längre, beställ din idag!

Din dotter alltid i framkant av modet

Om du letar efter ett snyggt och trendigt sätt att hålla din dotters hår borta från hennes ansikte, behöver du inte leta längre än Regnbågsmössan! Denna söta och färgglada accessoar är perfekt för alla lilla fashionistas som vill vara med på trenden. Skybow Cap har en unik design och ett justerbart band som garanterar en bekväm och åtsittande passform. Det integrerade visiret skyddar dessutom din dotters ögon från solens skadliga strålar. Oavsett om hon leker utomhus eller springer ärenden med dig är Rainbow Cap det perfekta sättet att se till att hon ärsöt och snygg hela dagen.

Rosa flickmössa med regnbågsmotiv
Rosa flickmössa med regnbågsmotiv

Söt och snygg

Vår regnbågsmössa för flickor är den perfekta accessoaren för din lilla trendsättare! Dess praktfulla och färgglada design kommer garanterat att väcka uppmärksamhet. Hatten är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Perfekt för aktiva barn som älskar att leka utomhus. Dessutom är den lätt att rengöra: torka bara av med en våt trasa om det behövs. Oavsett om ditt barn använder den som solskydd eller bara för att komplettera sin outfit är vår regnbågsmössa för flickor ettviktigt tillskott i hennes garderob.