Pat Patrol platt keps för flickor med Pat Patrol-design. Bra kvalitet och mycket moderiktig
Paw Patrol platt keps för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Paw Patrol platt keps för flickor

215,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För din dotter som älskar serien har vi denna Patrol-keps med deras logotyp på engelska och alla karaktärer ritade på den. Den blå kepsen är riktigt söt och välsydd. Det främre brättet är böjt som en amerikansk basebollkeps. En fin present till ditt barn.
Matériau

Polyester

Recommandation âge

4 à 6 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paw Patrol platt keps för flickor

Patrullens keps för tjejer är ett måste för alla små fans av det berömda hundräddningsteamet. Med sin färgglada och lekfulla design är den här kepsen speciellt utformad för att tilltala unga tjejer som älskar att följa äventyren med Chase, Marcus, Skye och deras vänner

Kepsen Patrol Patrol för tjejer sticker ut med sin unika och originella stil. Den visar stolt de klara färgerna och de ikoniska motiven från den animerade serien, som tassavtryck, gulliga figurer och igenkännbara logotyper. Dessa detaljer gör kepsen inte bara visuellt tilltalande, utan också lätt att känna igen av alla andra Patrol-fans.

Patrullkeps

Söt Pat Patrol-keps med valpfigurerna från serien, din dotter kommer lätt att känna igen var och en av hundarna, dalmatinern, schäfern etc.

Den platta kepsen Patrol Patrol för flickor är en bedårande och praktisk modeaccessoar som kommer att glädja små flickor som är fans av den berömda animerade serien. Denna keps är utformad för att ge optimalt solskydd samtidigt som den ger en touch av stil till ditt barns outfit.

Den här kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt och bekväm att bära.

Pat Patrol platt keps för flickor med Pat Patrol-design. Bra kvalitet och mycket moderiktig

Perfekt för din prinsessa

Precis som riktiga basebollkepsar har denna Patrullkeps ett elastiskt band baktill för att anpassas till din dotters huvudstorlek.

Kepsen har ett platt visir som effektivt skyddar ansiktet mot solens strålar. Storleken på kepsen kan justeras tack vare ett justeringsband baktill, så att ditt barn kan bära den perfekt anpassad till hennes huvud.

Kepsen har en design som gör den enkel att ta på och av

Mössans design är helt charmig. Den har färgglada Patrol Patrol-motiv, med ditt barns favoritkaraktärer som Chase, Skye, Marshall och Ruben.