Vit keps för flickor. Framsidan är tryckt med ett sött djuransikte i vitt. På toppen finns två små vita öron med paljetter.
Tjejmössa med sött djuransikte och öron i vitt glitter
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tjejmössa med sött djuransikte och öron i vitt glitter

215,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna söta keps för flickor är den perfekta modeaccessoaren för att komplettera varje look. Den iögonfallande designen är gjord i ett mjukt, bekvämt tyg med ett sött djuransikte på framsidan. Öronen är dekorerad med silverfärgade paljetter som glittrar som rikoschetter.
Tranche d'âge

2 à 8 Ans

Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejmössa med sött djuransikte och öron i vitt glitter

Mittlinningen är stretchig så att du kan få en tight och komfortabel passform när du hoppar. Kepsen ger en midjan är stretchig så att du kan få en åtsittande och komfortabel passform när du hoppar.

Kepsen ger ytterligare skydd mot solen, vilket gör den till en accessoar ideal för en utflykt på stranden eller en resa till bergen. Kepsen ger ytterligare skydd mot solen, vilket gör den till en accessoar ideal för en utflykt på stranden eller en resa till bergen.

En riktigt söt keps!

Den här fina kepsen för flickor har ett gulligt ansikte djur med glittriga öron som kommer att lysa upp den lilla drottningens utseende och humör! Mössan är tillverkad av polyester och är mjuk att ta på och mycket bekväm.

De ljusa färgerna är avsedda att ge en glad touch till stilen, medan det animerade ansiktet sticker ut tydligt mot den svarta bakgrunden. Perfekt för vinter- eller sommarutflykter, den här söta mössan kommer att tåla resor till och från parken och förskolan tack vare den hållbara häftförmågan. Den kommer att bli den perfekta accessoaren för unga tjejer!

Håll dig borta från solen med stil!

Den här kepsen för flickor är ideal för små flickor som gillar att ha stil och originalitet. Den robusta och hållbara ramen är tillverkad av ett mycket mjukt och bekvämt tyg som sitter kvar när du leker eller är ute.

Den unika designen inkluderar ett sött djuransikte, som håller din look charmig hela dagen lång. För en extra fin touch är öronen också gjorda med glittrande paljetter som ger din look en glittrande effekt. Denna stil roliga keps gör det enkelt att förändra din look på bara några sekunder!