Babykeps med krabbor, nackklaff och dragsko
Solhatt för flickor med justerbara krabbor för baby SPF 50+
272,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Solhatt för flickor med justerbara krabbor för baby SPF 50+

272,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi introducerar den justerbara tjejkepsen för baby! Denna supersöta och praktiska keps är perfekt för att skydda ditt lilla barn från solen. Det breda brättet ger utmärkt solskydd och SPF 50+-klassificeringen säkerställer att ditt barn är väl skyddat mot skadliga UV-strålar. Ett leende hela dagen lång!
Matériau

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Solhatt för flickor med justerbara krabbor för baby SPF 50+

Den justerbara solkepsen för baby SPF 50+ är ett viktigt tillbehör för att skydda din lilla prinsessas känsliga hud från solens skadliga strålar.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad utomhus eller bara lek i trädgården, kommer denna keps att vara det perfekta komplementet till alla utomhusaktiviteter.

Redo att utforska!

Letar du efter det perfekta solskyddet för ditt lilla barn? Kolla in vår fantastiska justerbara solhatt för baby med krabbor! Denna SPF 50+ mössa är perfekt för att skydda ditt barns känsliga hud från solen, och det bedårande krabbmotivet kommer garanterat att bli en hit hos alla!

Nackbandet ger extra skydd mot solen, och dragskon gör att kepsen sitter åt ordentligt. Oavsett om du är på stranden eller ute på en promenad är denna keps ett måste för alla föräldrar!

Babykeps med krabbor, nackklaff och dragsko
Babykeps med krabbor, nackklaff och dragsko

Och glöm inte att se söt ut!

Letar du efter en flickkeps som skyddar ditt barns känsliga hud? Då behöver du inte leta längre än till den här söta justerbara solkepsen med krabbor! Denna keps harSPF 50+ skydd, ettskyddande nackband och en dragsko för att hålla den på plats. Dessutom kommer det söta krabbmotivet garanterat att bli en hit hos ditt barn!