Snygg rosa patrullkeps för flickor
Rosa Paw Patrol Keps för flicka
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Rosa Paw Patrol Keps för flicka

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För din dotter som älskar små hundar finns här en rosa Patrol-keps med karaktärerna i full färg. I en speciell rosa för tjejer är den riktigt söt. Framstycket är böjt som en basebollkeps, med namnet på patrullen på engelska.
Matériau

NYLON

Recommandation âge

4 à 6 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rosa Paw Patrol Keps för flicka

Den rosa Patrol-kepsen för flickor är det perfekta valet för spirande små äventyrare. Med sin bedårande design och ljusa färg är den här kepsen både funktionell och snygg.

Lilla tjejer kommer att älska att bära sina favoritkaraktärer från den animerade serien och samtidigt vara moderiktiga. Tack vare den justerbara storleken kan kepsen enkelt anpassas till alla huvuden, vilket garanterar en perfekt och bekväm passform.

Rosa keps

Söt Patrullkeps med valparna från serien, din dotter kommer lätt att känna igen var och en av dem.

Den rosa Pat Patrol-kepsen för flickor är en bedårande och praktisk modeaccessoar som kommer att glädja små flickor som är fans av den berömda animerade serien.

Den här kepsen är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet och optimal komfort för ditt barn.

Snygg rosa patrullkeps för flickor
Snygg rosa patrullkeps för flickor

Alltid ett användbart tillbehör

Den här Patrullkepsen har resår baktill för att kunna anpassas till din dotters huvudstorlek. Ge den här kepsen till din dotter, den kommer alltid väl till pass även i regn eller snö.

Den mjuka, feminina rosa färgen på denna keps är utsmyckad med ett roligt mönster med din lilla flickas favoritkaraktärer från Patroller. Mönstren är tryckta med stor precision och ger en snygg och detaljerad finish.

Kepsen har ett böjt visir som effektivt skyddar ditt barns ansikte från solens strålar.