Röd vattenmelonmössa med nackklaff och dragsko
Justerbar vattenmelonröd solhatt för ladugård
272,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Justerbar vattenmelonröd solhatt för ladugård

272,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vad kan vara sötare än en baby i en vattenmelonröd solhatt? Den här söta hatten är perfekt för att skydda ditt lilla barn. Den har ett justerbart nackband och dragsko för perfekt passform, och SPF 50+ ger dig sinnesro när du vet att ditt barn är skyddat från solens skadliga UV-strålar.
Matériau

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar vattenmelonröd solhatt för ladugård

Den här söta och funktionella mössan erbjuder den perfekta kombinationen av stil och säkerhet. Den är speciellt utformad för att passa ditt barns huvud perfekt tack vare det praktiska justeringsbandet, vilket garanterar en säker och bekväm passform hela dagen.

Oavsett om du tillbringar en dag på stranden, i parken eller bara ute på en promenad kan du känna dig lugn när du vet att ditt barn är väl skyddat.

Redo att utforska!

Här är denjusterbara kepsen för baby! Denna supersöta och praktiska keps är perfekt för att skydda ditt barn från solen. Det breda brättet ger utmärkt solskydd och SPF 50+-klassificeringen säkerställer att ditt barn är väl skyddat mot skadliga UV-strålar. Nackbandet ger extra skydd mot solen, medan dragskon ger en åtsittande och bekväm passform. Denlekfulla vattenmelonröda färgen är perfekt för sommardagar utomhus.

Röd vattenmelonmössa med nackklaff och dragsko
Röd vattenmelonmössa med nackklaff och dragsko

Och glöm inte att se söt ut!

Här är vårt senaste tillskott till solskyddet – justerbar mössa för baby! Denna mössa är perfekt för att hålla ditt barns huvud och ansikte skyddat från solen, med en UPF 50+-klassificering. Det mjuka materialet är mjukt för känslig hud, och dragskon gör att mössan sitter tätt och bekvämt. Det breda brättet ger extra täckning för nacke och axlar, medan det bedårande vattenmelonmotivet säkert kommer att bli en hit hos barn i alla åldrar.