Grön babykeps med nackklaff och dragsko
Justerbar babygrön solhatt
272,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Justerbar babygrön solhatt

272,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi introducerar den justerbara gröna solhatten för baby, SPF 50+! Den här söta solhatten är perfekt för att skydda ditt lilla barn mot solen. Nackbandet ger extra skydd för den känsliga huden på barnets nacke. Den kommer garanterat att bli en favorit!
Matériau

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar babygrön solhatt

Den här söta och funktionella mössan erbjuder den perfekta kombinationen av stil och säkerhet. Den är speciellt utformad för att passa ditt barns huvud perfekt tack vare det praktiska justeringsbandet, vilket garanterar en säker och bekväm passform hela dagen.

Oavsett om du tillbringar en dag på stranden, i parken eller bara ute på en promenad kan du känna dig lugn när du vet att ditt barn är väl skyddat.

Redo att utforska!

Letar du efter ett solskyddsalternativ för din lilla som är både säkert och snyggt? Då behöver du inte leta längre än efter denna justerbara gröna solkeps! Den här kepsen är tillverkad av lätt tyg som andas och ger UPF 50+ solskydd samt ett skyddande nackband för att skydda de ömtåliga områdena.

Snörningen ger en bekväm passform, medan den vackra gröna färgen är perfekt för sommarens roliga aktiviteter. Lägg till den här kepsen i ditt barns garderob och känn dig trygg i vetskapen att de är skyddade mot skadliga UV-strålar.

Grön babykeps med nackklaff och dragsko
Grön babykeps med nackklaff och dragsko

Och glöm inte att se söt ut!

Solen kan vara hård mot spädbarns känsliga hud, så se till att skydda dem med denna justerbara gröna keps. Den har en SPF på 50+, så den blockerar de flesta skadliga strålar.

Chokern skyddar deras halsar från solbränna och dragsnöret ger en bekväm passform. Dessutom kommer den fina gröna färgen att se bedårande ut på ditt barn!