Rosa paljettklädd keps för flickor visad mot vit bakgrund, en gång framifrån och en gång bakifrån
Rosa glittermössa för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Rosa glittermössa för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den glittrande rosa tjejkepsen är ett måste för blivande små fashionistas. Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material för optimal komfort och exceptionell hållbarhet. Den har en böjd skärm som effektivt skyddar ansiktet mot solen.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rosa glittermössa för flickor

Den rosa tjejkepsen är en trendig och bedårande accessoar som ger en touch av stil till alla outfits. Denna keps är speciellt utformad för små flickor som gillar att sticka ut med en touch av femininitet.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativt tyg som är mjukt att ta på och bekvämt att bära. Den ljusa och livfulla rosa färgen är perfekt för att lysa upp vilken outfit som helst, oavsett om det är för en avslappnad dag i skolan, en familjeutflykt eller ett speciellt tillfälle.

Helt klart tjejigt!

Girl’s pink glitter cap är en modeaccessoar som ger alla outfits en touch av glitter och glamour. Denna keps är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och väderbeständighet.

Mössans ljusrosa färg är mjuk och feminin, medan paljetterna ger en touch av gnistrande och sofistikerad elegans. Paljetterna är omsorgsfullt sydda på kepsen för att förhindra att de faller av eller flagnar med tiden.

Perfekt för soliga dagar!

Girl’s Pink Glitter Cap är ett måste för små flickor som älskar att glänsa och sticka ut. Denna keps är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet och komfort.

Designen på denna mössa är helt enkelt fantastisk, med sin ljusrosa färg och iögonfallande glänsande paljetter. Den är perfekt för speciella tillfällen som födelsedagsfester, bröllop eller bara för att ge en touch av glamour till en avslappnad outfit.