Tjejmössa med stjärnmotiv i rosa, blå och vit gradient
Tjejkeps med färggradient
284,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tjejkeps med färggradient

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår färgglada keps för flickor är supersöt och kommer att glädja din lilla fashionista! Din dotter kommer att älska denna färgglada keps! Den är stilren och snygg och kommer att hålla hennes huvud varmt under de kallare månaderna. Tyget är mjukt och skönt och skärningen är justerbar så att den passar perfekt.
Matériau

POLYESTER

Type de sangle

Ajustable

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejkeps med färggradient

Och den justerbara remmen gör att den här kepsen kan växa med ditt barn.

Oavsett om du letar efter en stilig ny accessoar till din lilla flicka eller om du helt enkelt villskydda solen från hennes ögon, är vår gradientmössa den perfekta lösningen. Så vänta inte längre, beställ din idag!

Den senaste trenden

Den här trendiga och eleganta kepsen är perfekt för tjejer som vill hålla sig i modets framkant. De gradienta färgerna fångar blicken och är unika, vilket gör den till en äkta accessoar. Den passformade skärningen ser till att den sitter på plats även om din dotter tränar. Oavsett om hon är uppklädd eller nedklädd kommer den här kepsen att ge en fräsch touch till hennes outfit. Så sätt igång och visa världen att din dotter är en trendsättare med denna viktiga accessoar.

Tjejmössa med stjärnmotiv i rosa, blå och vit gradient

En passion för mode för små flickor

Din lilla flicka kommer att älska denna trendiga och snygga keps! Den har en gradig färgdesign som är perfekt för att sätta färg på alla outfits.

Den justerbara remmen garanterar en bekväm och perfekt passform, och det inbyggda svettbandet hjälper till att hålla hennes huvud svalt och torrt hela dagen lång. Oavsett om hon leker i parken eller shoppar med dig kommer den här kepsen säkert att bli en av hennes favoriter.