Röd keps från flickpatrullen på bordet
Röd Paw Patrol Mössa för flicka
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Röd Paw Patrol Mössa för flicka

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en röd Pat Patrol-keps för din lilla flicka, med figurerna klädda som om de skulle gå på cirkus. Den är röd och väldigt färgglad, med en böjd skärm som på en amerikansk keps. Din dotter kommer att synas tydligt på långt håll med den här kepsen. Perfekt för din lilla prinsessa!
Matériau

NYLON

Recommandation âge

4 à 6 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Röd Paw Patrol Mössa för flicka

Den röda Pat Patrol-kepsen för flickor är en trendig men funktionell accessoar som kommer att glädja små fans av det berömda hundräddningsteamet. Med sin livfulla och färgglada design är denna keps speciellt utformad för att ge en touch av stil till unga flickors kläder samtidigt som den ger optimalt solskydd.

Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller bara att leka utomhus, kommer denna keps att vara den perfekta följeslagaren för alla små flickors äventyr.

Röd keps

Den röda kepsen Pat Patrol för flickor är en perfekt modeaccessoar för små flickor som älskar detta berömda team av hjältemodiga hundar.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och motståndskraftig mot vardagligt slitage. Kepsens design är helt bedårande, med en klarröd bas och färgglada bilder av Chase, Skye och Marshall broderade på framsidan. Detaljerna är noggrant utförda, med ljusa färger och skarpa konturer som gör varje karaktär lätt att känna igen.

Kepsen har ett böjt visir som skyddar ditt barns ögon från solen och starkt ljus.

Röd keps från flickpatrullen på bordet
Röd keps från flickpatrullen på bordet

Användbar i alla väder

Den här Patrullkepsen kan anpassas till din dotters huvudstorlek med ett resårband baktill. Du kan ge den här kepsen till din dotter, den kommer alltid att vara till nytta även i regn eller snö.

Den har också ett praktiskt justeringssystem på baksidan, som gör att kepsen passar perfekt runt ditt barns huvud. Detta säkerställer en bekväm och säker passform, även när hon leker eller springer.

Det är den perfekta passformen för ditt barns huvud

Den röda Patrol-kepsen för flickor är inte bara en söt och rolig modeaccessoar, utan den är också mycket praktisk för utomhusaktiviteter.