Grön, blå och rosa gradientmössa för flickor
Färgglad keps för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Färgglad keps för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna färgglada keps för flickor är perfekt för soliga dagar! Den är tillverkad i lätt bomull som andas och har ett vackert visir som skyddar ditt barn mot solen. De roliga, färgglada detaljerna ger modellen en unik touch, och det elastiska bandet baktill gör att den sitter perfekt på ditt barn.
Matériau

POLYESTER

Type de sangle

Ajustable

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Färgglad keps för flickor

Och den justerbara remmen gör att kepsen kan växa med ditt barn.

Oavsett om du letar efter en stilig ny accessoar till din lilla flicka eller om du helt enkelt villskydda solen från hennes ögon, är vår färgglada keps den perfekta lösningen. Så vänta inte längre, beställ din idag!

Perfekt för sommaren

Den här färgglada flickkepsen är perfekt för soliga dagar! Den är tillverkad av mjuk och lätt bomull, med ett brett visir som skyddar bra mot solen. De söta färgdetaljerna ger kepsen extra piff och stil. Den här kepsen finns i två varianter av färgglada färger och kommer garanterat att glädja din lilla fashionista!

Klass för din dotter

Din dotter kommer att älska den här färgglada kepsen! Den är perfekt för alla tillfällen, oavsett om hon ska klä upp sig för en fest eller bara gå till parken. Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket bekväm att bära. Den är också justerbar, så att den kan växa med henne. Dessutom är den maskintvättbar så att du kan hålla den så bra som ny. Beställ nu så kommer din dotter att varastilig och bekväm hela säsongen lång!