-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Blå Paw Patrol Mössa för flickor

170,00 kr

Slut i lager

För din valpälskande dotter finns här en Paw Patrol-keps med karaktärerna ritade på. Den är blå och riktigt cool. Framkanten är böjd som på amerikanska kepsar. Till ditt barn som en förberedelse inför nästa sommar. Den har ett resårband baktill så att du enkelt kan anpassa den till storleken på ditt barns huvud.
Matériau

NYLON- Polyester

Recommandation âge

4 à 6 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Blå Paw Patrol Mössa för flickor

Den blå Pat Patrol-kepsen för flickor är ett måste för alla små fans av det berömda hundräddningsteamet. Med sin bedårande design och ljusa färger är den här kepsen både funktionell och modern.

Den är lätt och andas, så att ditt barn kan hålla sig sval även i varmt väder. Dessutom har den ett elastiskt band baktill så att den passar perfekt på din lilla flickas huvud. Kepsen har motiv som föreställer ikoniska Patrol-figurer som Chase och Marshall.

Blå keps

Vacker Patrullkeps med Ryder och valparna från serien, din dotter kommer lätt att känna igen var och en av dem.

Den blå Pat Patrol-kepsen för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda animerade serien. Denna keps är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind.

Designen på denna keps är helt enkelt bedårande.

Trendig blå patrullkeps för flickor

Alltid ett användbart tillbehör

Den här Patrullkepsen har resår baktill för att kunna anpassas till din dotters huvudstorlek. Praktisk även i regn eller snö, ge den här kepsen till din dotter.

Mössan har en vacker blå färg som små flickor garanterat kommer att älska. Paw Patrol-logotypen är broderad på kepsens framsida, vilket ger en touch av stil och originalitet till ensemblen.

Den här kepsen är också mycket bekväm att bära.