Trendig fuskpälsmössa för flickor på ett husbord
Mössa i fuskpäls för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mössa i fuskpäls för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en söt keps med stil är denna keps i fuskpäls för tjejer helt rätt. Den finns i en rad olika färger – det finns något för alla!
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mössa i fuskpäls för flickor

Den här mössan i fuskpäls för tjejer är inte bara vacker, utan också mycket praktisk.

Den skyddar effektivt huvudet och ansiktet från kyla och vind, samtidigt som den ger en touch av värme och komfort. Hon kommer att vara precis som de små tonåringarna som sätter på sig sina kepsar med stil, förutom att den här håller ditt huvud varmt.

Bomullshatt för flickor

Den här flickhatten är tillverkad av bomullsmaterial som gör den bekväm, mjuk och absorberande. Den är perfekt för vinter- och höstsäsongen.

Fuskpälsmössan för tjejer är en snygg och bekväm modeaccessoar som är perfekt för unga tjejer som vill lägga till en touch av stil till sin outfit.

Mössan är tillverkad av högkvalitativa material, med mjuk och fluffig fuskpäls som känns skön att ta på.

Justerbar keps för flickor

Den här justerbara kepsen för små flickor har kardborreknäppning. Den passar perfekt till alla typer av outfits.

Kepsen har en enkel men elegant design med en klassisk basebollkepsform som passar alla huvuden. Fuskpäls täcker hela kepsens yta, inklusive toppen, vilket ger den en lyxig och sofistikerad look.

Färgen på fuskpälsen kan variera beroende på modell, från ljust vitt till djupt svart till ljusare toner som rosa eller blått.