Disney Mickey-keps för flickor, moderiktig svart
Disney Musse keps för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Musse keps för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Barn förtjänar det bästa, och det är därför vi ger dig en Disney Mickey-keps för flickor. Det är en accessoar som kommer att få ditt barn att se oklanderligt ut i sommar. Beställ en nu!
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Musse keps för flickor

<Disney Mickey-keps för flickor är en rolig och praktisk modeaccessoar som kommer att älskas av alla små flickor. Med sin bedårande design, hållbarhet och komfort är den här kepsen ett utmärkt val för soliga dagar och utomhusaktiviteter.

Den här Mickey-kepsen är superoriginell, den är svart, men den kommer att ge en elegant känsla, helt Disney. Du kommer att ha en liten dam att gå runt med.

Sommarmössa för flickor

Den här flickmössan är utformad för att skydda ditt barns huvud från solens strålar. Det är den perfekta modeaccessoaren som följer med ditt barn hela sommaren.

Disney Mickey keps för flickor är en måste-ha modeaccessoar för alla små flickor som älskar den berömda tecknade figuren.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och väderbeständig.

Casual keps för flickor

Med sina vackra mönster kommer ditt barn att bli förtjust i den här söta flickmössan. Dessutom är den en trendig accessoar tack vare sin avslappnade Hip Hop-stil.

Designen på denna keps är helt bedårande, med en bild av Musse Pigg broderad på framsidan av kepsen. Den ljusrosa färgen på kepsen är en perfekt matchning för flickornas sprudlande personligheter.

<Den har också ett böjt visir som effektivt skyddar ögonen från solen och ger utmärkt skydd mot skadliga UV-strålar.