Blåblommig babykeps med nackklaff och dragsko
Justerbar solhatt med blå blommor för spädbarn
272,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Justerbar solhatt med blå blommor för spädbarn

272,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en söt tjejkeps till ditt barn som erbjuder både stil och funktion? Då behöver du inte leta längre än till denna justerbara solkeps med blå blommor! Den här söta kepsen har ett skyddande nackband och SPF 50+ för att skydda ditt barn från skadliga strålar.
Matériau

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar solhatt med blå blommor för spädbarn

Den här söta och funktionella mössan erbjuder den perfekta kombinationen av stil och säkerhet. Den är speciellt utformad för att passa ditt barns huvud perfekt tack vare det praktiska justeringsbandet, vilket garanterar en säker och bekväm passform hela dagen.

Oavsett om du tillbringar en dag på stranden, i parken eller bara ute på en promenad kan du känna dig lugn när du vet att ditt barn är väl skyddat.

Redo att utforska!

Här är den perfekta sommaraccessoaren för ditt lilla barn – vår justerbara solhatt med blå blommor! Denna söta och praktiska solhatt är tillverkad av lättviktigt tyg med SPF 50+-skydd, så att ditt barn kan vara säkert i solen.

Hatten har ett härligt blommönster, ett justerbart nackband för en bekväm passform och en dragsko för att hålla hatten på plats. Det breda brättet skyddar dessutom ditt barns ansikte från solens skadliga strålar. Oavsett om du tillbringar en dag på stranden eller bara tar en promenad i parken är dennasolhatt ett måste för alla sommarutflykter.

Blåblommig babykeps med nackklaff och dragsko
Blåblommig babykeps med nackklaff och dragsko

Och glöm inte att se söt ut!

Letar du efter det perfekta solskyddet för ditt lilla barn? Ta en titt på vår fantastiska blå solhatt med justerbara blommor! Denna solhatt för flickor SPF 50+ skyddar ditt barns huvud och nacke från solens skadliga strålar. Den har ett vackert blommönster och en justerbar dragsko för bekväm passform.

Dessutom ger halsbandet extra skydd för dessa utsatta områden. Oavsett om du är på stranden eller bara tar en promenad i parken är den här kepsen ett oumbärligt tillbehör för alla föräldrar.