en rosa klocka och matchande armband i ett smyckeskrin
Tjejklocka med visare och söta små motiv och matchande armband
204,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tjejklocka med visare och söta små motiv och matchande armband

204,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna magnifika klocka med visare för flickor är en riktig pärla. Den har ett exakt och pålitligt urverk, så att du kan hålla tiden exakt. Den korrosions- och reptåliga boetten i rostfritt stål ger en exceptionell hållbarhet. Motiven på urtavlan ger en touch av fantasi.
Matériau

Acier inoxydable et Cuir

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejklocka med visare och söta små motiv och matchande armband

Tjejklockan med visare och söta små motiv och matchande armband är en charmig accessoar som kommer att tilltala unga tjejer som är angelägna om stil och funktionalitet.

Den här klockan är utformad för att vara både praktisk och estetiskt tilltalande, och erbjuder den perfekta kombinationen av precision och elegans. Den är också justerbar, vilket gör den lätt att anpassa till olika handledsstorlekar och garanterar en säker och bekväm passform under hela dagen.

A la mode!

Den här nålklockan med matchande armband för flickor är ett unikt och charmigt smycke. Den levereras med ett matchande armband, som går ner i olika färger för att passa alla stilar. Klockans urtavla är utsmyckad med söta små motiv som ger den en unik och attraktiv look. Klockan är mycket funktionell och enkel att använda.

visarna är exakta och rörelsen är mjuk och tyst. Klockan är utformad för att vara bekväm och hållbar. Armbandet är justerbart för att passa alla handledsstorlekar.Den här klockan är ett utmärkt val för tjejer som letar efter en chic och snygg klocka som kan bäras varje dag.

För en samordnad look!

Den här nålklockan för flickor är en riktig pärla. Dess eleganta design och söta små motiv ger den en unik och charmig touch. Det matchande armbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt läder, vilket gör det mycket bekvämt att bära.

De silverfärgade visarna är lätta att läsa av och urtavlan pryds av ett blommigt motiv för en ännu sötare look.Den här klockan är ideal för speciella tillfällen eller bara för att komplettera din vardagsoutfit. Med sin tidlösa stil och obestridliga kvalitet är denna handklocka för flickor den perfekta följeslagaren till din stil.