Uppkopplad klocka med aktivitetsmätare för moderiktiga tjejer
Uppkopplad klocka med aktivitetsmätare för tjejer
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Uppkopplad klocka med aktivitetsmätare för tjejer

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår uppkopplade klocka med sportaktivitetsmätare för tjejer, den perfekta följeslagaren för att hålla sig i form och hålla koll på dina sportaktiviteter. Den eleganta designen och robusta konstruktionen gör den till en viktig modeaccessoar för alla tjejer som vill hålla sig friska.
ROM

<128 MB

Instructions d'utilisation

d'utilisation
Pour charger votre montre, vous n'avez pas besoin d'un câble USB. Son connecteur est mis directement dans la montre, vous le verrez en enlevant la sangle supérieure.
Pour accéder aux réglages de la montre, téléchargez son application dans votre portable.
Pour plus de détails, vérifiez les instructions envoyées avec la montre.

Fonctions

Podomètre, distance, calories, moniteur de sommeil, plusieurs modes sportifs, réveil, contrôle de la caméra à distance, rappel anti-perte, moniteur de fréquence cardiaque, alerte sédentaire, appel entrant, recherche de téléphone, guide respiratoire.

Duration de la batterie

48h

APP OS

Android 4.4 et au-dessus ; iOS 7.1 et au-dessus.

Capacité de Batterie

<120 mAh

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppkopplad klocka med aktivitetsmätare för tjejer

Utrustad med en inbyggd aktivitetsmätare som mäter steg, tillryggalagd sträcka, kaloriförbränning och minuter av fysisk aktivitet, erbjuder den också ytterligare funktioner som registrering av sömnkvalitetsdata, spårning av inkommande samtal och meddelanden, samt synkronisering med din smartphone.

perfekt för tjejer som vill hålla sig i form som sin mamma!

Den här uppkopplade klockan för tjejer är perfekt för små tjejer som vill hålla koll på sina sportaktiviteter och hålla sig i form som sin mamma.

Den erbjuder en mängd användbara funktioner, såsom sportaktivitetsmätare, stegräknare, sömnövervakning och stillasittandevarning. Designen är elegant och modern, med en boett i rostfritt stål och ett mjukt, hållbart silikonarmband.

Klockan är kompatibel med de flesta iOS- och Android-enheter och levereras med en intuitiv app som gör att du enkelt kan se din aktivitet och dina framsteg.

Den här uppkopplade klockan är ett utmärkt alternativ för tjejer som vill hålla koll på sina framsteg och uppnå sina mål.

0-3ab4d7.jpeg

En unik design!

Den här anslutna klockan är perfekt för tjejer som gillar att hålla sig i teknikens framkant och hålla koll på sina sportaktiviteter.

Med sin eleganta, feminina design kommer den att smälta in perfekt i din stil. Tack vare Bluetooth-anslutningen kan du enkelt synkronisera den här klockan med din smartphone för att hålla koll på dina fysiska aktiviteter.

Med den inbyggda aktivitetsmätaren kan du hålla reda på dina steg, tillryggalagda sträcka, kaloriförbränning och mycket mer, plus att den levereras med ett mjukt och bekvämt silikonarmband som passar din handled.