Vattentät uppkopplad klocka med kamera och spel för tjejer. Rosa färger, bra kvalitet och mycket moderiktig
Vattentät uppkopplad klocka med kamera och spel för tjejer
511,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Vattentät uppkopplad klocka med kamera och spel för tjejer

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Gillar din lilla älskling ny teknik? Unna henne då denna vackra, uppkopplade klocka i attraktiv färg. Din dotter kommer inte att vara likgiltig inför dess charm. Denna magnifika klocka är hållbar och vattentålig och perfekt för alla utomhusaktiviteter. Dessutom har denna uppkopplade klocka en mängd praktiska funktioner.
Färg

Blå, Rose

Configuration requise pour l'application:

Système Android 4.0 ou plus, IOS 8.0 ou plus

Carte SIM

2 cartes GSIMcard (Micro SIM),

Lampe

Petite lampe de poche

Fonctionnalité Bouton

Bouton SOS pour les urgences

Camera

Caméra intégrée

Jeux

Jeux d'apprentissage pour les enfants

Localisation

Surveillance à distance pour garder une surveillance sûre de vos enfants

Microphone

Intégré pour la communication bidirectionnelle

Fonctionnalité

Les étrangers ne peuvent pas appeler la montre

Appel

Réveil/ rappels

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vattentät uppkopplad klocka med kamera och spel för tjejer

Den vattentäta uppkopplade klockan med kamera och spel för tjejer är en mångsidig teknisk accessoar som är särskilt utformad för aktiva och nyfikna unga tjejer.

Den här klockan kombinerar funktionaliteten hos en traditionell klocka med fördelarna hos en modern uppkopplad enhet, vilket ger en unik och underhållande upplevelse.

Söt ansluten klocka för små flickor

Den häruppkopplade klockan för flickor har en hel rad funktioner som du och din lilla prinsessa behöver: fjärrövervakning, inbyggd mikrofon för tvåvägskommunikation, SOS-knapp för nödsituationer…

Den vattentäta uppkopplade klockan med kamera och spel för flickor är en högteknologisk accessoar som kombinerar stil, funktionalitet och underhållning.

Den här klockan är designad för tjejer som gillar att ligga i framkant när det gäller teknik och samtidigt se trendiga ut. Med sin vattentäta design kan den här klockan bäras i duschen eller till och med i poolen utan rädsla för vattenskador.

0-e356f3.jpeg
0-7caa11.jpeg

Uppkopplad klockkollektion för flickor

Med denna uppkopplade klocka med kamera för tjejer kan du hålla ett öga på din lilla var du än är. Med den här klockan kan du hålla ett öga på henne utan att behöva oroa dig.

Den har också en inbyggd kamera så att flickor kan fånga speciella ögonblick och ta foton när som helst. Den här uppkopplade klockan har också en rad inbyggda spel som erbjuder en uppslukande spelupplevelse för tjejer.

Spelen passar alla åldrar

Spelen är skräddarsydda efter flickornas ålder och intressen, vilket gör dem roliga och utmanande.