Rosa Elsa Snow Queen-klocka för moderiktiga tjejer
Elsa Frost klocka med strass för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa Frost klocka med strass för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Elsa Snow Queen strass klocka för flickor är en helt underbar modeaccessoar som kommer att tilltala alla små fans av den berömda animerade Disney-filmen. Klockan är speciellt framtagen för små flickor som älskar Elsa och vill bära sin passion med stolthet.
Boitier

Alliage

Type de fermoir

Boucle

Bracelet

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost klocka med strass för flickor

Den har ett armband i olika färger och fina motiv som föreställer Elsa. Den har också en rund urtavla med en hjärtformad strass ovanför. Siffrorna är vackert ritade med ett originellt och lättläst typsnitt, lämpligt för förstagångsbärare. Du kommer alltid att vara i snötid!

En vacker accessoar

Strassilklockan Elsa Snow Queen är en charmig modeaccessoar som omedelbart kommer att tilltala fans av den berömda animerade Disney-filmen. Klockan är speciellt utformad för unga flickor och ger dem precisionstidtagning och en delikat, sofistikerad accessoar som får dem att glittra som en diamant när de bär den. Den har en iögonfallande design med ett färgglatt armband och Elsas porträtt på urtavlan. De kommer att vilja bära den varje dag!

Motståndskraftiga material

Den här klockan har en stötsäker urtavla av glas. Siffrorna som är inskrivna inuti är färgglada och synliga. Förutom sin robusthet anpassar sig denna vackra accessoar till handleden på den lilla flickan som bär den! Hon kommer att kunna justera den tack vare flera skåror längs remmen. Det är ett smycke som kommer att matcha varje liten flickas outfit.