Högpresterande uppkopplat armbandsur för moderiktiga blå tjejer
Högpresterande uppkopplat armbandsur för tjejer
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Högpresterande uppkopplat armbandsur för tjejer

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår fantastiska prestanda Uppkopplat armbandsur för tjejer är en snygg och praktisk klocka som erbjuder den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Den har en unik, modern design med klara färger och djärva linjer.
Matériau

Plastique/Silicone

Caractéristique

Chronomètre,lumière arrière,Résistant aux chocs,Date d’auto,Résistant à l'eau,Affichage de la semaine

Taille de la bande

26cm

Fonction

Supporte Bluetooth-compatible 4.0, Android , IOS, touchez l'écran pour contrôler la montre-bracelet, pas, calories,

Distance : lors de l'exercice, il peut enregistrer le nombre de pas, les calories brûlées, la trajectoire de course et la distance jusqu'à la destination,

Moniteur de fréquence cardiaque : il surveillera et enregistrera avec précision votre fréquence cardiaque,

Tensiomètre : il surveillera et enregistrera avec précision votre tension artérielle, moniteur de sommeil : pendant le sommeil, il peut surveiller le temps et la qualité du sommeil,

Rappel sédentaire : réglez l'heure de rappel sédentaire, il vibrera pour vous rappeler de vous reposer, réveil, météo, Bluetooth, contrôle de la musique

Photographie de contrôle à distance : à moins de 10 mètres, vous pouvez le secouer pour contrôler le téléphone pour prendre des photos,

Message et rappel d'appel : lorsque le téléphone reçoit un appel ou un message, il vibre pour vous le rappeler

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Högpresterande uppkopplat armbandsur för tjejer

Vårt uppkopplade armbandsur drivs av ett uppladdningsbart batteri, vilket gör det till en mycket praktisk produkt, med en elegant design och dess innovativa funktioner är detta uppkopplade armbandsur ett utmärkt val!

Klockan är tillverkad av robusta och hållbara material, vilket gör den till en kvalitetsprodukt, den är utrustad med en mängd avancerade funktioner.

Det perfekta armbandsuret för din dotter!

Dettahögpresterande uppkopplade armbandsur för flickor är den perfekta följeslagaren för din dotters vardag.

Den har en högupplöst pekskärm som gör det enkelt att navigera och tydligt se den information som visas, och är kompatibel med den kostnadsfria mobilappen som låter dig spåra framsteg och ta emot aviseringar.

Ett batteri med lång livslängd innebär att du kan bära det hela dagen utan att behöva ladda det, det högpresterande anslutna armbandsuret för flickor är utformat för att vara hållbart och pålitligt.

Vårt performance connected wristwatch for girls är den perfekta följeslagaren för moderna tjejer.

Med en elegant och sofistikerad design som passar perfekt med din stil, en pekskärm i färg som visar tydlig och korrekt information, kompatibel med de flesta iOS- och Android-smartphones och kan anslutas via Bluetooth.

Detta uppkopplade armbandsur är det bästa sättet att hålla kontakten med din familj och hålla dig i form och frisk.