Disney Frozen rosa klocka för flickor
Disney Frost-Klocka för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Frost-Klocka för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ta en titt på denna Disney Frozen-klocka för flickor! Med karaktärerna Elsa, Anna och Olaf från Disneyfilmen Frozen kommer alla små flickor att älska den! Det är den ultimata accessoaren och presenten för barn från 2 år och uppåt. Med sin söta design och praktiska funktioner är Disney Frozen-klockan för flickor ett säkert val för alla små flickor som älskar Disneys magi.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Frost-Klocka för flickor

Elegant och funktionell klocka

Det är en av de mest eleganta och praktiska accessoarerna som finns. Dessutom är denna klocka inte bara funktionell, utan även en fantastisk accessoar till din outfit.

Disney Frozen-klockan för flickor är en bedårande och funktionell modeaccessoar som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda animerade filmserien.

Den här klockan har en snygg och charmig design, med ett mjukt och bekvämt silikonarmband som passar perfekt på barns handleder.

Disney Frozen rosa klocka för flickor
Disney Frozen rosa klocka för flickor

LED-klocka

Den här kvartsuret lyser med LED-lampor på urtavlan. Din dotter kommer att kunna se vad klockan är utan problem, även om det är mörkt.

Klockans urtavla pryds av en bild av prinsessan Elsa och hennes syster Anna, omgivna av glittrande snöflingor. Visarna är tydliga och lättlästa, så att barn snabbt och enkelt kan lära sig att se tiden.

Klockan är också utrustad med ett exakt och pålitligt kvartsurverk som garanterar exakt tidmätning.