Uppkopplad klocka med simkort och foto med flera alternativ, rosa färg.
Uppkopplad klocka med simkort och foto
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Uppkopplad klocka med simkort och foto

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Gillar din lilla flicka äventyr? Då kanske hon ska ha den här GPS-aktiverade uppkopplade klockan med sig hela tiden. På så sätt kommer hon aldrig att gå vilse längs vägen. Kort sagt, en uppkopplad klocka är en viktig accessoar, och med sina många avancerade funktioner är den det perfekta verktyget för din dotter.
ROM

<128 MB

Langue

Anglais

RAM

<128 MB

Capacité de Batterie

300-450 mAh

Mode Réseau

2G

Type de mouvement

Électronique

Résolution

240×240 pixels

Matériau de bande

Gel de silice

Matériau

Silicone liquide

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppkopplad klocka med simkort och foto

Den uppkopplade klockan med SIM-kort och foto är en revolutionerande produkt som kombinerar funktionaliteten hos en traditionell klocka med fördelarna hos en smartphone. Denna smartklocka erbjuder en oöverträffad upplevelse inom kommunikation, hälsoövervakning och underhållning.

Den här uppkopplade klockan är också utrustad med en högupplöst kamera, så att du kan fånga värdefulla ögonblick när som helst, var som helst. Oavsett om du tar selfies, landskapsbilder eller ögonblicksbilder av dina nära och kära erbjuder den här klockan exceptionell bildkvalitet

Lätt och behaglig

Den här vackra uppkopplade klockan för flickor är lätt och bekväm att bära. Din dotter kommer att kunna bära den varje dag utan att den känns rörig.

Den anslutna klockan med SIM-kort och foto är en teknisk pärla som låter dig hålla kontakten med din mobiltelefon samtidigt som du har händerna fria.

Den här anslutna klockan har också en högupplöst färgpekskärm som visar tid, datum, inkommande meddelanden och samtalsaviseringar samt installerade applikationer.

Den är kompatibel med operativsystemen iOS och Android, vilket innebär att den kan användas med de flesta smartphones på marknaden.

0-a78a2b.jpeg
0-dc22e2.jpeg

En gadget av hög kvalitet

Den här magnifika gadgeten kommer att följa med din dotter på hennes vardagsäventyr. Men hon kommer också att kunna kalla på hjälp när som helst tack vare SOS-funktionen på dennasmarta klocka för tjejer.

Den är också vattentät, vilket innebär att du kan bära den under vattenaktiviteter eller i duschen utan att oroa dig för att skada den.