Söt rosa klocka för flickor
Söt klocka för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Söt klocka för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en söt klocka till din dotter, varför inte välja den här. Klockan är en elegant, stilren och feminin accessoar som passar för flickor, tonåringar och barn. Det är en perfekt present till födelsedag, jul eller något annat speciellt tillfälle, och kommer säkert att glädja din lilla flicka.
Färg

Blå, Rose, Vit

Matériau

Alliage

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Söt klocka för flickor

Den söta klockan för flickor är en funktionell och bedårande accessoar som kommer att glädja spirande små fashionistas. Klockan är speciellt utformad för unga flickor och kombinerar stil och funktionalitet för att följa de yngsta i deras dagliga liv. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband som passar perfekt på små flickors känsliga handleder. Klockan finns i en mängd ljusa, iögonfallande färger och ger alla outfits en touch av skoj.

Elegant klocka för flickor

Den här eleganta klockan för flickor passar också till nästan alla outfits. Den har ett justerbart armband som passar perfekt för ditt barns handledsstorlek.

Den söta klockan för flickor är ett måste för alla små flickor som gillar att vara moderiktiga och ha en touch av nyckfullhet i sin outfit.

Den här klockan är speciellt utformad för barn, med ett mjukt och bekvämt silikonarmband som passar unga handledare perfekt.

Reflekterande klocka

Den här klockan har en reflekterande effekt så att du enkelt kan se tiden i mörkret. Den har ett Minnie Mouse-motiv och är utsmyckad med konstgjorda diamanter, vilket gör den ännu mer attraktiv.

Klockans urtavla är dekorerad med färgglada och roliga motiv, som blommor, hjärtan, stjärnor eller djur, som säkert kommer att tilltala små flickor. Siffrorna är tydligt synliga och lätta att läsa, så ditt barn kommer snabbt att lära sig att se tiden.