Chase Patrol-klocka för flickor i rött och vitt
Chase Paw Patrol Klocka för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Chase Paw Patrol Klocka för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du hellre ser att din dotter börjar lära sig klockan på det traditionella sättet är denna Chase Patrol-klocka för flickor perfekt för henne. Köp hennes första analoga klocka med vackra visare till ett mycket lågt pris. Denna klocka är en snygg accessoar som är lika klassisk som den är modern.
Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Chase Paw Patrol Klocka för flickor

Klockan Chase Patrol för flickor är en måste-ha accessoar för alla små fans av den berömda animerade serien. Klockan är speciellt utformad för att tilltala unga flickor med sin färgglada och lekfulla design. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband som passar perfekt på alla små flickors handleder.

Armbandet har motiv som föreställer Chase, den hjältemodiga polishunden från Patrol, samt andra ikoniska element från serien som ben, tassavtryck och stjärnor.

Färgglad klockdesign

Din dotter kommer att älska den färgglada designen på denna klocka, liksom de små detaljerna som är ritade i ett hundtassmotiv. Materialet på armbandet är av bra kvalitet för att vara bekvämt på ditt barns handled.

Klockan Chase Patrol för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda animerade serien. Klockan har utformats speciellt för flickor och har en färgglad och rolig design som barn garanterat kommer att älska.

Klockans armband är tillverkat av mjuk, bekväm silikon, så att barnen kan bära den hela dagen utan att känna något obehag.

Chase Patrol-klocka för flickor i rött och vitt
Chase Patrol-klocka för flickor i rött och vitt

Vattentät klocka

Detta är en vattentät klocka så den skadas inte om den blir blöt. Dessutom är det här tillbehöret så lätt att ditt barn inte kommer att ha några problem med att bära det på handleden.

Den är också justerbar för att passa alla handleder. Klockans urtavla pryds av bilden av Chase, den berömda polishunden från Patrullen.

Siffrorna är tydligt läsbara

Siffrorna är tydligt synliga och lätta att läsa, vilket gör det enkelt för barn att lära sig klockan.