Ruben Patrol-klocka för flickor i gult och vitt
Paw Patrol Rubble Klocka för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Paw Patrol Rubble Klocka för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna Patroller Ruben-klocka för flickor är en av de mest populära accessoarerna för barn. Med Patroller-karaktären Ruben kommer den säkert att tilltala små flickor. Den är dessutom justerbar och bekväm att bära. Med sin färgglada, roliga design, pålitlighet och hållbarhet är den här klockan en utmärkt present.
Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paw Patrol Rubble Klocka för flickor

Klockan Patrol Patrol Ruben för flickor är en funktionell men ändå bedårande accessoar som kommer att glädja små fans av den berömda animerade serien. Klockan är speciellt utformad för flickor, med sin färgglada, feminina design med karaktären Ruben, den modiga dalmatinervalpen. På urtavlan finns en bild av Ruben, med hans karakteristiska svarta fläckar och busiga leende.

De självlysande visarna gör det enkelt att läsa av tiden, även i mörker. Dessutom är urtavlan omgiven av ett slagtåligt plasthölje, vilket garanterar extra hållbarhet.

Klocka i klara färger

Med sin söta design och ljusa färg är dennaklocka det perfekta komplementet till alla outfits. Det gör att ditt barn kan se elegant ut när hon går till skolan.

Klockan Patrol Patrol Ruben för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda animerade serien. Denna färgglada och lekfulla klocka har ett ljusgult silikonarmband, utsmyckat med ett motiv som föreställer Ruben.

Ruben Patrol-klocka för flickor i gult och vitt
Ruben Patrol-klocka för flickor i gult och vitt

Kvartsur

Det bästa sättet att introducera din dotter till att lära sig klockan är att ge henne denna kvartsur. Hon kommer att älska att titta på den tack vare dess iögonfallande utseende och hundtassmönster.

Klockans runda urtavla har också en bild av Ruben, omgiven av en cirkel med färgade siffror som gör det enkelt att läsa av tiden.

Visarna är också färgade för att göra det lättare att läsa av tiden, även för de yngsta barnen. Pat Patrouille Ruben-klockan för flickor är utrustad med ett exakt och pålitligt kvartsurverk, vilket garanterar exakt tidmätning.